maandag 22 juni 2015

Administratieve duizendpoot bij TransCor B.V.Transcor B.V. Gevestigd in Zoetermeer, is een import/export bedrijf van vlees en vleeswaren. Deze producten worden door ons vanuit Zuid-Amerika naar het Midden Oosten geëxporteerd.

Om ons team te versterken zoeken wij een:


Administratieve duizendpoot M/V


(met kennis van export documentatie)


Standplaats: Zoetermeer


Wie zoeken wij
Je bent een duizendpoot met een hands-on -en no-nonsens mentaliteit die in staat is om de dagelijkse werkzaamheden in goede banen te leiden.
In deze functie ben je de spil in de organisatie. Je hebt voldoende inzicht om te zien wat dagelijks moet gebeuren. Je ondersteunt de Algemeen Directeur met alle relevante werkzaamheden. Deze zijn o.a. het opmaken van documenten tbv Letter of Credits, het boeken van reizen, afspraken maken, facilitair beheer en alle andere voorkomende werkzaamheden.

Functie-eisen
Je hebt een afgeronde MBO/HBO opleiding en enige aantoonbare ervaring in soortgelijke functie. Enige kennis mbt het maken van verschepingsdocumenten is een pre. Goede kennis van de Engelse taal, zowel in woord als geschrift is een must.
Word en Excel beheers je feilloos. Zelfstandig en efficiënt kunnen werken zijn persoonskenmerken die bij je passen en herkenbaar zijn. Daarnaast ben je accuraat, doel- en resultaatgericht en ben je flexibel.

Wat bieden wij:
Naast enthousiaste collega’s en een informele werksfeer, bieden wij jou een uitdagende en leerrijke omgeving.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in deze boeiende functie? Laat dan zo spoedig mogelijk je CV achter via onze sollicitatiepagina t.a.v. afdeling personeelszaken.

Voor meer informatie kun je desgewenst bellen naar Tel: 079-5939126

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


0

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen