dinsdag 16 juni 2015

Projectleider IT bij Tauw B.V.Tauw Group is een internationaal advies- en ingenieursbureau, dat met ca. 1.000 medewerkers gevestigd is in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië. In Nederland opereert de organisatie als Tauw bv en Atrivé bv.

Tauw heeft een vacature in Deventer:


Projectleider IT


(medior)


Functieomschrijving Medior Projectleider IT
Als Medior Projectleider IT coördineer je zelfstandig één of meerdere projecten, vooral gericht op applicatie aanpassing en ontwikkeling. Je vindt het leuk om af en toe ook zelf mee te ontwikkelen. Daarnaast kan het ook voorkomen dat je projecten in de ICT-infrastructuur of implementatietrajecten in de business aanstuurt.

Ontwikkelingsprojecten worden bij voorkeur gerealiseerd in SCRUM teams. In een projectteam zitten zowel in- als externe medewerkers. Er moet regelmatig afstemming met/sturing aan externe partijen worden gegeven. Je hebt dus contact met de stakeholders en rapporteert aan de stuurgroep(en).

Je werkomgeving
Als Medior Projectleider IT kom je te werken bij de solutions groep van de centrale IT afdeling. Deze groep levert oplossingen aan de interne organisatie, heeft een klein eigen ontwikkelteam en maakt vaak gebruik van partners voor development en innovatie. Je standplaats is Deventer.

Bij Tauw kun je jezelf zijn. Als professional en als persoon. Vanuit je persoonlijke passie slimme oplossingen bedenken voor een schone, veilige en duurzame leefomgeving. Daarvoor biedt Tauw je de mogelijkheden en de ruimte!

Als Medior Projectleider IT voldoe je aan het volgende profiel
Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding en minimaal 5 jaar werkervaring als IT Projectleider. Je hebt ervaring met projectmatig werken (Prince2, Scrum). Daarnaast is ervaring met de omgevingen .NET (C #, ASP) en SQL een pre. Communicatieve vaardigheden zijn essentieel, je bent een echte teamspeler en zoekt samenwerking met collega’s. Kernwoorden waarin je jezelf herkent zijn ‘pragmatisch’ en ‘resultaatgericht’. De Nederlandse en Engelse taal beheers je zowel mondeling als schriftelijk.

Wat heeft Tauw te bieden?
Tauw biedt een uitdagende functie in een unieke werkomgeving met een plezierige en informele werksfeer. Tauw hanteert een eigen salarissystematiek waarbij we uitgaan van een marktconform salaris en we rekening houden met je competenties en de manier waarop je die ontwikkelt. We bieden ook een ruim scala aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:
  • Een winstdelingsregeling;
  • Studiemogelijkheden bij Tauw University;
  • Een goede pensioenvoorziening.

Tot slot bieden we ook nog diverse arbeidsvoorwaarden op maat:
  • Verlof kopen/verkopen;
  • Werken in deeltijd (bv een 36-urige werkweek in vier dagen);
  • Fietsproject.

Solliciteren op de vacature Medior Projectleider IT?
Spreekt de functie van medior Projectleider IT jou aan? Solliciteer dan via onze sollicitatiepagina.

Meer informatie over deze vacature kan je opvragen bij Job Corsmit, Teamleider Development, T +31 57 06 99 51 5.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!


Trefwoorden: Vacature Projectleider ICT/IT Deventer, Vacature Projectmanager IT/ICT Overijssel, ICT, Projectbeheerder, Projectbegeleider, Projectleiding, Projectmanagement

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten