dinsdag 16 juni 2015

(Junior) Product Manager bij Beaphar B.V.Beaphar is een toonaangevende producent van een zeer uitgebreid assortiment van genees- en verzorgingsmiddelen voor kleine huisdieren voor zowel de nationale als de internationale markt. De verkoop van de producten onder Beaphar merknaam verloopt voornamelijk via dierenspeciaalzaken en tuincentra.

Het assortiment bevat meer dan 500 producten voor o.a. honden, katten, knaagdieren, vogels. Diergeneesmiddelen o.a. vlooienbestrijding en ontwormingpreparaten; algemene verzorgingsproducten en complete voeders voor knaagdieren en vogels. Het hoofdkantoor is gevestigd in Raalte. Het verkoopkantoor Nederland in Hedel.

Beaphar heeft een vacature! Voor de vestiging in Hedel zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven:


(Junior) Product Manager


(40 uur per week)


Functieomschrijving (Junior) Productmanager
In deze functie ontwikkel je, in nauwe samenwerking met de huidige product manager, marketing activiteiten om het Beaphar merk verder uit te bouwen in de Nederlandse markt. Je stelt product management plannen op voor het huidige assortiment en bereid introducties voor nieuwe producten voor. Daarnaast analyseer en evalueer je deze plannen en doe je aanbevelingen ter verbetering. Er is een intensieve samenwerking met de marketing afdeling in Raalte.

Om te slagen als (Junior) Product Manager voldoe je aan het volgende profiel
Voor deze functie zoeken wij een gemotiveerde kandidaat met een relevante HBO-opleiding zoals HEAO-CE, HAS met marketing specialisatie en/of aanvullend NIMA A/B. Daarnaast heb je de volgende ervaring / eigenschappen:
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Zelfstandig kunnen werken;
  • Flexibel, accuraat, representatief, daadkrachtig en ambitieus;
  • Affiniteit met huisdieren;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Wonend in omgeving van Hedel.

Beaphar biedt
Een uitdagende functie binnen een team met een plezierige werksfeer, een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Additionele informatie over de functie (Junior) Product Manager
Voor algemene informatie over Beaphar verwijzen wij je graag naar onze website www.beaphar.nl. Voor meer inhoudelijke informatie over de functie bel je tijdens kantooruren met Paul Snep (commercieel directeur) op telefoonnummer 073-5998691.

Solliciteren op de vacature (Junior) Productmanager?
Indien je geïnteresseerd bent in deze functie, nodigen wij je graag uit om uiterlijk 3 juli a.s. een sollicitatiebrief met CV te sturen aan Rosemarie Haarman (Personeelsfunctionaris). Je kan solliciteren via onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!


Trefwoorden: Vacature Junior Productmanager Hedel, Vacature Junior Product Manager Gelderland, Vacature Junior Productmanager Noord-Brabant, Vacature Marketing Gemeente Maasdriel, Productmanagement, Productco├Ârdinator

0

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen