maandag 22 juni 2015

Klantenservice Medewerker bij MAIN EnergieKlantenservice Medewerker – Amsterdam


(32-40 uur)


Ben jij klantgericht, servicegericht en probleemoplossend? Houd jij het hoofd koel binnen een drukke en dynamische omgeving? Lees dan snel verder!

De baan
Door de snelle groei van onze organisatie zijn we voor ons kantoor in Amsterdam op zoek naar een Klantenservicemedewerker. Als Klantenservicemedewerker bij MAIN Energie ben je verantwoordelijk voor alle tweedelijnsvragen van klanten, zowel telefonisch als schriftelijk. Je verstrekt, proactief en op verzoek van de klant advies en informatie aan klanten over de producten en diensten van MAIN Energie. Je draagt zorg voor eventuele nabel-acties richting de klant om deze van correcte informatie te voorzien en opzeggingen te voorkomen. Je verwerkt mutaties en inkomend telefonisch informatieverkeer in de daarvoor beschikbare systemen. Je draagt zorg voor klachten en opdrachten en bewaakt de voortgang. Je denkt mee en werkt aan het optimaliseren van het werkproces en het verhogen van de kwaliteit binnen het team. Daarnaast geef je advies over MAIN Energie-producten en -diensten.

Jij
  • Je hebt hbo-werk- en -denkniveau;
  • Je ziet het als een uitdaging om klanten te allen tijde tevreden te houden;
  • Je hebt ervaring op het gebied van inbound callcenter, customer- en/of Sales support;
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift;
  • Je bent resultaatgericht, probleemoplossend en zelfstandig met een groot
  • verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je hebt goede kennis en beheersing van MS Office.

Wij
  • Wij bieden een uitstekend, marktconform salaris (gebaseerd op leeftijd, ervaring en opleiding);
  • Daarnaast bieden wij aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een premievrij pensioen;
  • Je komt te werken op een afdeling waar een informele en collegiale werksfeer heerst, waarbij je regelmatig teambuilding-uitjes mag verwachten!

Solliciteren op de vacature Klantenservicemedewerker?
Ben je enthousiast geworden over de functie Klantenservicemedewerker? Stuur je cv en sollicitatiebrief via het sollicitatieformulier t.a.v. Elise Tol, Corporate Recruiter. Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure. Voor vragen kun je bij Elise Tol terecht via recruitment@mainenergie.nl.

Wie zijn wij?
MAIN Energie is al tien jaar een zeer succesvolle energieleverancier en levert hoofdzakelijk energie aan de zakelijke markt. MAIN Energie biedt hoogwaardige service door persoonlijk contact en realiseert besparingen door slim in te kopen en doordacht contractbeheer te voeren.
MAIN Energie bestaat momenteel uit vijf afdelingen, te weten Verkoop, Marketing, Inkoop, Operationele zaken & ICT en Financiën. De organisatie kenmerkt zich door korte communicatielijnen, een eerlijke directe stijl van leidinggeven en een hoog ambitieniveau, met duidelijke kaders en afspraken. Het bedrijf wordt omschreven als resultaatgericht en no-nonsense.

Wil je weten wat je toekomstige collega’s over ons bedrijf zeggen? Lees hier de ervaringen.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: vacature Klantenservice Medewerker Amsterdam, Klantenservice, Customer Service, Callcenter, Inbound, Binnendienst, Noord-Holland

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten