maandag 22 juni 2015

Commercieel Medewerker Binnendienst Vastgoed bij MAIN EnergieCommercieel Medewerker Binnendienst – Amsterdam


(40 uur)


Ben jij klantgericht, servicegericht en probleemoplossend? Houd jij het hoofd koel binnen een drukke en dynamische omgeving? Lees dan snel verder!

De baan
Door de snelle groei van onze organisatie zijn we voor ons kantoor in Amsterdam op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst. Binnen deze functie maak je deel uit van het Vastgoed Accountteam. Jouw verantwoordelijkheid is om als onderdeel van kleine teams persoonlijk contact met de klanten in de vastgoedmarkt te onderhouden. Daarbij regel je alles voor de klant op het gebied van energiezaken, los je problemen op, beantwoord je vragen, voer je secuur gegevens in systemen in, behandel je oplossingsgericht de eventuele klachten en zorg je er vooral voor dat onze klanten fan worden van MAIN Energie. Omdat geen enkele klant gelijk is, zijn ook de oplossingen en manier van omgaan met de klant steeds weer anders. Je kunt en zult dan buiten kaders moeten denken en binnen je bevoegdheden allerlei zaken moeten regelen. Regelmatig is de werkdruk erg hoog en daar kun je goed mee omgaan. Je kunt juist dan goed prioriteiten stellen en herkennen wat echt belangrijk is. Dat maakt jou daardoor een prima kandidaat voor deze functie.

Jij
 • Je hebt HBO-werk- en -denkniveau;
 • Je ziet het als een uitdaging om klanten te allen tijde tevreden te houden. Je wilt de klant ontzorgen door mee te denken en proactief te handelen;
 • Je hebt ervaring op het gebied van inbound callcenter, Customer en/of Sales support;
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift;
 • Je bent resultaatgericht, probleemoplossend, zelfstandig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je bent kritisch en je accepteert kritiek;
 • Je werkt nauwkeurig, zelfstandig maar vooral consequent;
 • Je hebt goede kennis en beheersing van MS Office;
 • Je bent woonachtig in Amsterdam en omstreken.

Wij
 • Wij bieden een uitstekend, marktconform salaris (gebaseerd op leeftijd, ervaring en opleiding);
 • Daarnaast bieden wij aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een premievrij pensioen;
 • Je komt te werken op een afdeling waar een informele en collegiale werksfeer heerst, waarbij je regelmatig teambuilding-uitjes mag verwachten!

Solliciteren op de vacature Commercieel Medewerker Binnendienst?
Ben je enthousiast geworden over de functie Commercieel Medewerker Binnendienst? Stuur je cv en sollicitatiebrief via het sollicitatieformulier t.a.v. Elise Tol, Corporate Recruiter. Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure. Voor vragen kun je tevens bij Patricia van Deursen terecht via recruitment@mainenergie.nl.

Wie zijn wij?
MAIN Energie is al tien jaar een zeer succesvolle energieleverancier en levert hoofdzakelijk energie aan de zakelijke markt. MAIN Energie biedt hoogwaardige service door persoonlijk contact en realiseert besparingen door slim in te kopen en doordacht contractbeheer te voeren.
MAIN Energie bestaat momenteel uit vijf afdelingen, te weten Verkoop, Marketing, Inkoop, Operationele zaken & ICT en Financiën. De organisatie kenmerkt zich door korte communicatielijnen, een eerlijke directe stijl van leidinggeven en een hoog ambitieniveau, met duidelijke kaders en afspraken. Het bedrijf wordt omschreven als resultaatgericht en no-nonsense.

Wil je weten wat je toekomstige collega’s over ons bedrijf zeggen? Lees hier de ervaringen.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: vacature Commercieel Medewerker Binnendienst Vastgoed Amsterdam, Commercieel, Verkoop, Vastgoed, Binnendienst, Noord-Holland

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten