donderdag 21 mei 2015

Accountmanager Agrarisch Midden-Nederland bij MAIN EnergieAccountmanager Agrarisch – Midden-Nederland


(40 uur)


MAIN Energie is een sterk groeiend bedrijf dat meer dan tien jaar bestaat. Wij hechten belang aan een groeiend, maar stabiel, verkoopteam. Bovendien onderscheiden wij ons door professionele Accountmanagers in te zetten die een langdurige samenwerking met de klant aangaan. Wil jij een belangrijke rol spelen bij de verdere groei van MAIN Energie? Lees dan snel verder!

De baan
In deze zelfstandige en dynamische functie van Accountmanager staat pionieren voorop. Ruim 80% van het werk bestaat uit koude acquisitie gericht op de agrarische sector (akkerbouw en veeteelt). Om het onderscheid te maken benader je prospects persoonlijk en leg je in een vervolgafspraak een op maat gemaakt voorstel voor. MAIN Energie doet op een transparante manier zaken en biedt uitstekende dienstverlening.
Je genereert nieuwe business in je eigen regio, gericht op je eigen sector. Eén keer per week kom je samen met je collega’s naar kantoor. Na een uitgebreide interne opleiding ken je de energiemarkt, denk je mee met de ondernemer en spreek je de taal van de klant. Je blijft op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen en vertaalt deze door naar de organisatie.

Je krijgt gedegen ondersteuning van ons commerciële binnendienstteam. In samenwerking met hen draag je bij aan het succes van MAIN Energie.

Jij
 • Je bent een ervaren en gedegen buitendienstverkoper, succesvol binnen de agrarische sector;
 • Je bent woonachtig in Midden-Nederland;
 • Je ziet het benaderen van prospects als uitdaging en deinst niet terug voor cold canvassen;
 • Je hebt een sterke persoonlijkheid met flair;
 • Je hebt kennis en beheersing van MS Office;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift;
 • Je bent het gewend om zelfstandig te werken, maar tegelijkertijd ben je ook een teamspeler.

Wij
 • Wij bieden een uitstekend basissalaris (gebaseerd op leeftijd, ervaring en opleiding), aangevuld met een onkostenvergoeding en provisiesysteem;
 • Wij bieden aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden; premievrij pensioen, telefoon, iPad, auto (we hebben een geheel hybride wagenpark);
 • Je komt te werken binnen een hecht team van professionele Accountmanagers. Het betreft een stabiele omgeving met een zeer laag verloop;
 • Je mag continue begeleiding verwachten waarbij ontwikkeling vanzelfsprekend is;
 • Een bedrijf met een no-nonsense cultuur, korte lijnen en regelmatig teambuilding-uitjes.

Solliciteren op de vacature Accountmanager Agrarisch in Midden-Nederland
Ben je enthousiast geworden over de functie van Accountmanager Agrarisch in Midden-Nederland? Stuur je cv en sollicitatiebrief via het sollicitatieformulier t.a.v. Patricia van Deursen, Corporate Recruiter.
Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

Voor vragen kun je tevens bij Patricia van Deursen terecht via recruitment@mainenergie.nl.

Wie zijn wij?
MAIN Energie is al meer dan tien jaar een zeer succesvolle energieleverancier en levert hoofdzakelijk energie aan de zakelijke markt. MAIN Energie biedt hoogwaardige service door persoonlijk contact en realiseert besparingen door slim in te kopen en doordacht contractbeheer te voeren.
Het bedrijf bestaat momenteel uit vijf afdelingen, te weten Verkoop, Marketing, Inkoop, Operationele zaken & IT en Financiën. De organisatie kenmerkt zich door korte communicatielijnen, een eerlijke directe stijl van leidinggeven en een hoog ambitieniveau, met duidelijke kaders en afspraken. Het bedrijf wordt omschreven als resultaatgericht en no-nonsense.

Wil je weten wat je toekomstige collega's over ons bedrijf zeggen? Lees hier de ervaringen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Account Manager, Commercie, Commercieel, Sales, Verkoop, Verkoper, Vertegenwoordiger, Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten