donderdag 21 mei 2015

Verkeersregelaar bij Traffic SupportTraffic Support is een snelgroeiende organisatie en gespecialiseerd in de verkeersbegeleiding tijdens evenementen, infrastructurele werkzaamheden en calamiteiten. We bestaan inmiddels 20 jaar en bewijzen onze kwaliteit en betrouwbaarheid doordat we ISO 9001, VCA* en NEN4400 gecertificeerd zijn. Door deze betrouwbaarheid en kwaliteit is Traffic Support de onbetwiste marktleider in Nederland.

Traffic Support is dé partij als het gaat om evenementen. Het grootste deel van de evenementen in Nederland worden begeleid door verkeersregelaars van Traffic Support. Je komt ons tegen bij Mystery Land, Dance Valley, Dutch Valley, Marathon van Amsterdam, Defqon.1, Lowlands, Pinkpop, Libelle Zomerweek, Zwarte Cross, Zomercarnaval Rotterdam, Bloemencorso’s, Red Bull Crashed Ice, Concert at Sea, Bevrijdingsfestivals en tientallen andere evenementen.
Daarnaast voeren we voor veel (grote) bedrijven de begeleiding bij infrawerkzaamheden uit en zijn wij ook bij calamiteiten snel ter plekke.

Ook zijn wij de ‘hofleverancier’ van verkeersmiddelen op vaste evenementenlocaties als de Amsterdam Arena, Gelredome, Brabanthallen en Circuit Park Zandvoort. Je ziet ons ook bij de voetbalclubs Ajax, Vitesse, NEC en PEC Zwolle. Verder werken we voor vrijwel elke IKEA in Nederland.

Sinds een aantal jaren is er een team van motoren en Piaggio's toegevoegd aan onze dienstverlening. Hierdoor zijn we ook bij calamiteiten en 'filediensten' beter inzetbaar.


Vacature VerkeersregelaarAlgemene informatie over de vacature Verkeersregelaar:
Verkeersregelaar bij Traffic Support; de ideale bijbaan voor studenten, (pré) gepensioneerden en mensen die naast hun huidige baan (met name) in het weekend willen werken aan veiligheid en doorstroming. Om ons verkeersregelaarsteam te versterken zijn we op zoek naar mensen die verkeersregelaar willen worden. Er zijn contract mogelijkheden als oproepkracht maar ook als fulltime medewerker. We zijn op zoek naar gemotiveerde kandidaten met een representatieve uitstraling. Je bent het visitekaartje van onze organisatie en hebt direct met opdrachtgevers en weggebruikers te maken. Je wordt ingezet bij o.a. wegafzettingen, begeleiden van evenementen, regelen van verkeer op een kruising, etc. Geen dag is hetzelfde!

Functie eisen:
 • Flexibiliteit: je hebt geen 9 - 5 mentaliteit en bent met name beschikbaar in het weekend;
 • Verkeersinzicht: veiligheid staat voorop;
 • Betrouwbaar: afspraak is afspraak;
 • Representatieve uitstraling: zichtbare piercings, tatoeages of sterk afwijkende haardracht worden door ons en onze opdrachtgevers niet gewaardeerd;
 • Verantwoordelijk en energiek;
 • Een no-nonsense mentaliteit;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal (niveau B1/ B2 of NT2-niveau 3);
 • Bij voorkeur ben je in het bezit van eigen vervoer (auto).

Wat biedt Traffic Support jou?
 • We bieden je een afwisselende baan in een informele werkomgeving. Je werkt samen met enthousiaste en professionele collega’s;
 • Al onze collega’s krijgen (voor zover noodzakelijk) een uitgebreid opleidingspakket met onder andere: 3-daagse opleiding tot Verkeersregelaar, VCA Training, Agressietraining, etc.;
 • Je werkt met eersteklas materialen en middelen;
 • Je ontvangt een marktconform salaris met een onregelmatigheidstoeslag en goede onkostenregelingen. Tevens bouw je vakantiedagen en vakantiegeld op.

Voldoe jij aan bovenstaand profiel en ben je geïnteresseerd in de functie van Verkeersregelaar?

Interesse?
Stuur je sollicitatie naar:
Traffic Support B.V.
T.a.v. Personeelszaken
Loggerweg 7
8042 PG ZWOLLE

of via het sollicitatieformulier.

Wij hechten niet aan leeftijd, sekse, kleur of geaardheid. Bij ons tellen alleen kwaliteiten.

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten