woensdag 20 mei 2015

Plaatsvervangend Vestigingsmanager bij Formido vestigingen.Formido Bouwmarkten heeft circa 80 winkels in Nederland. De Formido winkels zijn decoratieve bouwmarkten waar klanten kunnen rekenen op advies en service. De bedrijfscultuur laat zich omschrijven als informeel. Op het hoofdkantoor van Formido zijn ruim 50 medewerkers werkzaam.

Formido maakt onderdeel uit van Maxeda DIY Group, de grootste Doe-Het-Zelf-retailer in de Benelux met Formido en Praxis in Nederland en Brico en Plan-It in België en Luxemburg. Deze ketens worden vertegenwoordigd door in totaal 370 winkels, zowel in eigendom als in franchise. Bij Maxeda DIY Group werken meer dan 6.000 medewerkers.

Voor de Formido eigen vestiging in Zaltbommel zijn wij op zoek naar:


PLAATSVERVANGEND VESTIGINGSMANAGERFunctie-inhoud:
Samen met je collega’s en de vestigingsmanager vorm je het managementteam van je vestiging. Je geeft leiding aan een team van medewerkers. Je regelt de planning en de organisatie van alle werkzaamheden binnen de vestiging. Daarvoor zul je zelf ook regelmatig de handen uit de mouwen moeten steken om te zorgen dat het assortiment in de vakken zit, de presentatie optimaal is en klanten een goed advies krijgen.

Je vervangt de vestigingsmanager bij afwezigheid ten aanzien van de dagelijkse leiding en het waarnemen van contacten met derden. Je houdt je tevens bezig met het optimaliseren van de omzet en de bedrijfsvoering.

Functie-eisen:
  • Minimaal voltooide opleiding op MBO niveau
  • Enige jaren werkervaring in een soortgelijke functie is een pré
  • Kennis en affiniteit met DHZ-assortiment
  • Leidinggevende capaciteiten
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Commerciële instelling, flexibel, klantvriendelijk, geen 9 tot 5 mentaliteit en collegiaal
  • Accuraat en in staat meerdere dingen tegelijk te overzien

Informatie:
Voor informatie over deze vacature kun je je wenden tot de heer Baks, Vestigingsmanager, telefoonnummer 0418-514285.

Sollicitatie:
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en herken jij jezelf in bovengeschetst profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Laat je CV met motivatie achter op onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten