maandag 18 mei 2015

System Engineer Elektrotechniek bij NedTrainNedTrain is op zoek naar een


System Engineer Elektrotechniek Berkel-EnschotWat ga je doen?
In de rol System Engineer Elektrotechniek bij bedrijfsonderdeel NedTrain Componentenbedrijf begeleidt, ondersteun en adviseer je collega’s en ben je verantwoordelijk voor de toetsing en inhoudelijke vrijgave van technische documentatie op de afdeling Support. Je begeleidt en adviseert de technische aspecten van productie en onderhoud van componenten. Dit betekent dat je bezig zult zijn met het uitvoeren van technische onderzoeken en ontwerpopdrachten op pneumatisch gebied. Tevens werk je continu aan het opbouwen van diepgaande kennis in de elektrotechniek en wordt je geacht op de hoogte te blijven van technische innovaties of ontwikkelingen. Deze kennis gebruik je in de ondersteuning van collega’s en vertaal je naar processen binnen NedTrain. Op deze wijze geef je vakinhoudelijke begeleiding aan componenten-opdrachten en verbeterprojecten. Daarnaast zal je het management ten aanzien van verbeteringen in kwaliteit van componenten en systeemprocessen adviseren en hierover voorstellen doen.

Waar ben je goed in?
Om succesvol te zijn in deze functie beschik je over een HBO+ opleiding in een technische richting, bij voorkeur gespecialiseerd in elektrotechniek. Je bent in staat zowel mondeling als schriftelijk op diepgaande wijze over technische onderwerpen te communiceren, ook in de Engelse en Duitse taal. Je bent gewend om projectmatig te werken en je beschikt over kennis van ontwerpsystemen en instandhoudings systematiek. Daarnaast ben je bekend met risicoanalyse, bijvoorbeeld FMEA. Jouw persoonlijkheid kenmerkt zich door samenwerken, discipline, integriteit, een hands-on mentaliteit en flexibiliteit. Je bent initiatiefrijk, leergierig en beschikt over goed ontwikkelde analytische vaardigheden. Je bent communicatief sterk en staat stevig in je schoenen, waardoor je monteurs, managers en (externe) klanten goed te woord kan staan.
Je hebt veel interesse in techniek en bent graag een significant deel van je tijd bezig met het opdoen en het delen van kennis met als doel constant te blijven verbeteren.

Hier ga je werken
Wij werken aan de best mogelijke dienstverlening aan onze klanten, omdat we willen bijdragen aan mobiliteit, vitaliteit en leefbaarheid. Dat vraagt om continue afstemming van alle mensen, middelen, activiteiten en techniek die daarbij betrokken zijn. Bij NedTrain is ons belangrijkste doel het technisch in topconditie houden van ons materieel. Ook zorgen we – 24 uur per dag, zeven dagen per week – voor schadeherstel, revisie en reiniging van onze treinstellen.

Met circa 3.300 medewerkers verspreid over meer dan 30 locaties in Nederland, is NedTrain uitgegroeid tot de partner voor (internationale) vervoerders en eigenaren van rollend materieel. Creativiteit en innovatief vermogen worden gestimuleerd. Innovatie betekent voor NedTrain ook investeren in high-tech werkplaatsen en de meest moderne outillage. NedTrain werkt daarbij samen met treinfabrikanten, toeleveranciers en kennisinstituten. De ambitie is duidelijk: het uitgroeien tot Europa ’s modernste onderhoudsbedrijf in rollend materieel.

NS staat voor eenvoud, éénheid en eigenaarschap, dat is ook wat wij verwachten van de System Engineer. In deze functie werk je voor het Servicebedrijf van NedTrain in Berkel-Enschot. Je rapporteert aan Hoofd Support.

Vind je dit interessant?
Werken bij NedTrain betekent werken in een operationele en technische omgeving en direct een bijdrage leveren aan de klantentevredenheid en het bedrijfsresultaat. Het is een complexe omgeving die je uitdaagt om je eigen grenzen te verleggen en je zowel inhoudelijk als persoonlijk te ontwikkelen. Het salaris bedraagt maximaal € 3.800,- bruto per maand op basis van 36 uur met prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Informatie
Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Arjan van der Gaag, NS Recruitment op 030-2353646.

Solliciteren
Sollicitaties voorzien van CV en motivatiebrief ontvangen wij graag via onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Systeem Engineer, Elektrotechniek, Techniek, Technisch ontwerp

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten