woensdag 13 mei 2015

Facilitair Medewerker (met affiniteit voor ICT) bij B&A Groep B.V.B&A is een bedrijf dat in opdracht van overheden en organisaties maatschappelijke vraagstukken oplost. Wij voeren re-integratieprojecten uit, begeleiden inburgeraars naar taalaanbieders, doen aan talentontwikkeling van risicojongeren en voeren andere maatschappelijke opdrachten uit in het Sociale Domein. Doel van alle projecten is om de burger de regie te geven over eigen leven.

B&A heeft een vacature voor hoofdkantoor in Den Haag:

Facilitair Medewerker (met affiniteit voor ICT)


(32-40 uur)


Functieomschrijving Facilitair Medewerker
De facilitair medewerker start in een nieuwe rol bij B&A. Je bent de spil tussen de interne organisatie en externe leveranciers op het gebied van ICT en overige facilitaire diensten. Je voert hierbij de regie op de uitvoering van ICT werkzaamheden, op basis van een SLA, door onze leveranciers. In diverse automatiserings- en facilitaire projecten heb je een coördinerende en aanjagende rol. Hierbij vertaal je de interne klantvraag naar een passende en praktische oplossing en beantwoord je op een deskundige en zelfstandige wijze alle voorkomende (inhoudelijke) vragen en draag je ideeën aan om te komen tot verbeteringen in de dienstverlening en de diverse werkprocessen.

Op projectmatige basis moet ook een aantal ondersteunende processen worden vastgelegd onder meer in ons automatiseringssysteem. Het is hierbij van belang dat je makkelijk verbindingen legt en de vraag van de klant goed en snel kunt vertalen in diverse ondersteunende werkzaamheden. Je verstaat hierbij de kunst om zaken goed vast te leggen, maar dit niet te verheffen tot een doel op zich.

Je hebt een klant- en resultaatgerichte aanpak, je weet hierbij je dienstverlenende houding te combineren met een zakelijke insteek. Daarnaast ben je stressbestendig en werk je graag in een dynamische werkomgeving met verschillende belangen en prioriteiten.

Als Facilitair Medewerker voldoe je aan het volgende profiel:
  • Afgeronde HBO Facilitair Management of Office Management opleiding met bij voorkeur minimaal 3 jaar werkervaring;
  • Aantoonbare affiniteit met ICT, kennis van AFAS is een pre;
  • Ervaring in projectmanagement,

Verder dicht je jezelf de volgende eigenschappen toe: Zelfstartend, verantwoordelijk, klantgericht, resultaatgericht, flexibel, zelfstandig, accuraat en planmatig.

B&A Groep biedt:
Zelfstandig functie in groeiende en toonaangevende speler in sociaal domein Platte organisatie vol dynamiek, kansen, lef en no-nonsense cultuur Passende arbeidsvoorwaarden

Informatie over de functie Facilitair Medewerker
Voor meer informatie over de vacature kan je contact opnemen met Cecile Versteegh, telefoonnummer 06-27061936.

Solliciteren op de vacature Facilitair Medewerker
Belangstellenden worden verzocht hun cv en motivatie uiterlijk 22 mei 2015 te sturen via onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten