vrijdag 22 mei 2015

Adviseur HR bij Waterschap ZuiderzeelandAdviseur HR

Standplaats: Lelystad
32-36 uur (0,89 – 1 fte)


Je werkterrein
Water beweegt, stroomt, kolkt, bruist, water staat stil. Maar water is ook mooi, rustgevend, biedt recreatiemogelijkheden; kortom water werkt! Waterschap Zuiderzeeland zorgt dat het beheersbaar blijft: zowel als het water een vriend is, maar ook als het een vijand is. In Flevoland, kleine stukjes van Friesland en Overijssel zorgt Zuiderzeeland voor veiligheid, schoon water en voldoende water. De medewerkers van Waterschap Zuiderzeeland werken aan dat water. Met inzet, passie en samen. Samen met ook heel veel plaatselijke, regionale en landelijke partijen. Zij opereren in een context van voortdurende maatschappelijke, wettelijke en klimatologische veranderingen.

Je komt te werken bij team HRM & Organisatie (HRM&O) dat onderdeel uitmaakt van de afdeling Bedrijfsvoering. Team HRM&O werkt de komende jaren met enthousiasme aan de verdere professionalisering en ontwikkeling van de organisatie. Jouw functie is enorm breed: van strategie tot operatie. Van het actief delen van je HR visie tot de uitvoering van onze HR dienstverlening.
De rode draad die door jouw functie heen loopt bestaat uit de verantwoordelijkheid voor het ontwikkelen van HR beleid en het adviseren en ondersteunen bij de implementatie en uitvoering hiervan.

Je functie
Je hebt een breed scala aan werkzaamheden op uiteenlopend niveau. De kern van die werkzaamheden zijn:
  • Het ontwikkelen van het HR beleid;
  • Het effectief en efficiënt uitvoeren van dit beleid;
  • Het adviseren en ondersteunen van het management op alle HR aspecten;
  • Het leveren van een bijdrage aan actieve kennisdeling, zowel intern als extern.

Wij vragen
Een HR professional met een afgeronde vakgerichte opleiding op HBO of WO niveau. Minimaal 5 jaar ervaring als HR adviseur in een dynamische omgeving. Een collega die pragmatisch werkt, plezier haalt uit het vinden van de juiste balans tussen organisatie en mens en een hoog energieniveau heeft. Je gebruikt humor en relativeringsvermogen in jouw werk, je hebt het hart op de tong en schakelt in je communicatie makkelijk tussen (hoger) management en de meer uitvoerende medewerkers.

Wij bieden
Een uitdagende functie met een interessant takenpakket waarbij je jezelf ontwikkelt op persoonlijk en professioneel vlak in een enthousiast team.
Het salaris is, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal € 3.955,-- bruto per maand (max. schaal 10 bij een fulltime dienstverband van 36 uur). Het waterschap beschikt over prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals het Individuele Keuze Budget van ca. 20%. Je bepaalt als medewerk(st)er zelf hoe je dit budget inzet. Zo kun je bijvoorbeeld een deel ervan laat uitbetalen, of extra verlof aankopen. Daarnaast is binnen de organisatie veel aandacht voor team- en individuele ontwikkeling. In eerste instantie ontvang je een aanstelling voor 1 jaar.

Geïnteresseerd?
Laat je brief en cv voor 4 juni 2015 achter op onze sollicitatiepagina.

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Jacqueline van Eijck (Assistent HRM&O), 06 46 91 99 20.

Planning
De eerste sollicitatiegesprekken vinden plaats op 8 juni 2015. Een eventueel tweede gesprek vindt plaats op 11 juni 2015. Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten