dinsdag 19 mei 2015

Procurement Engineer bij ODS b.v.ODS Metering Systems, uit Barendrecht, is specialist op het gebied van ijkwaardige “Flow Metering Systems” voor gassen en vloeistoffen. ODS biedt totaaloplossingen van ontwerp tot en met inbedrijfsname en after sales service. ODS acteert in deze niche markt als specialistisch ingenieursburo.

De afnemers van ODS zijn veelal internationale olie- en gasbedrijven zoals Shell, Saudi Aramco, ExxonMobil, Total, etc. alsook de EPC contractors werkend voor de olie en gas industrie. Naast het hoofdkantoor in Barendrecht heeft ODS Metering Systems eigen vestigingen in Singapore, Dubai en Brazilië en een uitgebreid wereldwijd agentennetwerk.

ODS Metering Systems maakt een structurele groei door en is op zoek naar ambitieuze mensen die willen werken in een dynamische, internationale omgeving.

Voor de uitbreiding van ons team in Barendrecht zijn wij op zoek naar een:


Procurement Engineer


(m/v)
Metering Systems


Functieprofiel
Als Procurement Support Engineer ondersteunt u de organisatie bij inkoop technische werkzaamheden. U draagt samen met de afdeling Verkoop en Projectuitvoering zorg voor een gestroomlijnd inkoopproces voor de wereldwijde inkoop van producten en diensten tegen optimale condities. U onderhoudt dagelijks contact met internationale leveranciers over prijs, levering, aanbod en kwaliteit. U ondersteunt de projectteams bij het opstellen van offerteaanvragen en evalueren van offertes. U bewaakt de opdrachten en naleving van afspraken en zorgt voor de administratieve afwikkeling.

U werkt hoofdzakelijk vanuit ons kantoor in Barendrecht maar werkt nauw samen met onze buitenlandse vestigingen teneinde een duidelijk inzicht te verkrijgen in de wereldwijde supply chain.

Kandidaat profiel
  • U beschikt over een afgeronde technische HBO opleiding aangevuld met een relevante inkoopopleiding
  • U bent ondernemend, doelgericht, accuraat en u beschikt over uitstekende contactuele eigenschappen
  • U beschikt over uitstekende onderhandelingsvaardigheden
  • Ervaring in de olie en gas industrie en/of petrochemie is een pre
  • U heeft een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift

Wij bieden
Een uitdagende en afwisselende functie in een jong, dynamisch en internationaal team. Werken bij ODS Metering Systems betekent ruimte voor eigen initiatieven en de verantwoordelijkheid voor het behalen van resultaten. Uiteraard hoort hier een passend pakket arbeidsvoorwaarden en een gedegen opleidings- en trainingsprogramma bij.

Interesse?
Als u ons team wilt versterken dan kunt u uw sollicitatiebrief, met uw motivatie en CV achterlaten op onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten