dinsdag 19 mei 2015

Sales Support Engineer bij ODS b.v.ODS Metering Systems, uit Barendrecht, is specialist op het gebied van ijkwaardige “Flow Metering Systems” voor gassen en vloeistoffen. ODS biedt totaaloplossingen van ontwerp tot en met inbedrijfsname en after sales service. ODS acteert in deze niche markt als specialistisch ingenieursburo.

De afnemers van ODS zijn veelal internationale olie- en gasbedrijven zoals Shell, Saudi Aramco, ExxonMobil, Total, etc. alsook de EPC contractors werkend voor de olie en gas industrie. Naast het hoofdkantoor in Barendrecht heeft ODS Metering Systems eigen vestigingen in Singapore, Dubai en Brazilië en een uitgebreid wereldwijd agentennetwerk.

ODS Metering Systems maakt een structurele groei door en is op zoek naar ambitieuze mensen die willen werken in een dynamische, internationale omgeving.

Voor de uitbreiding van ons team in Barendrecht zijn wij op zoek naar een:

Sales Support Engineer


(m/v)
Metering Systems


Functieprofiel
Als Sales Support Engineer ondersteunt u het verkoopteam. Vanuit een functionele specificatie bent u uiteindelijk in staat om klanteisen om te zetten in een optimale technische- en commerciële oplossing. Uw taken bestaan uit basic engineering, kostencalculaties en het ondersteunen bij het maken van complete aanbiedingen voor systemen. Daarnaast bent u actief met verkoopondersteunende activiteiten zoals pre-kwalificaties, verkoopanalyses en projectopvolging

U maakt hierbij gebruik van uw kennis en ervaring van de applicaties, toeleveranciers en concurrentie. Tevens ondersteunt u het wereldwijde internationale agentennetwerk en de eigen vestigingen.

U werkt hoofdzakelijk vanuit ons kantoor in Barendrecht. Deze functie combineert een breed technisch vakgebied met een internationale commerciële omgeving.

Kandidaat profiel
  • U beschikt over een afgeronde HBO-opleiding richting WTB, Electro of Chemische Techniek bij voorkeur aangevuld met een commerciële opleiding
  • U heeft een aantal jaren werkervaring in een technisch commerciële en projectgerichte functie
  • Ervaring in de olie en gas industrie en/of petrochemie is een pre.
  • U bent ondernemend, doelgericht, accuraat en u beschikt over uitstekende contactuele eigenschappen
  • U heeft een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift

Wij bieden
Een uitdagende en afwisselende functie in een jong, dynamisch en internationaal team. Werken bij ODS Metering Systems betekent ruimte voor eigen initiatieven en de verantwoordelijkheid voor het behalen van resultaten. Uiteraard hoort hier een passend pakket arbeidsvoorwaarden en een gedegen opleidings- en trainingsprogramma bij.

Interesse?
Als u ons team wilt versterken dan kunt u uw sollicitatiebrief, met uw motivatie en CV achter te laten op onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten