dinsdag 12 mei 2015

Facilitair Medewerker Services bij Stadion Feijenoord N.V.Feyenoord Rotterdam N.V. is één van de meest vooraanstaande en populaire betaald voetbalorganisaties van Nederland. De club kent een rijke historie en heeft een grote schare supporters. Feyenoord Rotterdam maakt gebruik van de faciliteiten van Stadion Feijenoord.

Stadion Feijenoord N.V. exploiteert in volledig eigen beheer het Stadion als typisch Rotterdamse locatie voor grootschalige evenementen op het veld en de tribunes maar ook voor kleine en grote zakelijke evenementen in het congres- en evenementencentrum.

Stadion Feijenoord N.V. en Feyenoord Rotterdam N.V. zijn twee aparte rechtspersonen, echter werken zij vanuit één afdeling Facilitaire zaken. De afdeling is verantwoordelijk voor Facilitaire zaken van beide organisaties.

Vanwege het vertrek van onze collega, zoeken wij per direct een proactieve


Facilitair Medewerker Services (m/v)


40 uur per week


De functie:
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de gedefinieerde werkzaamheden en het ondersteunen van het facilitair proces, met als doel het leveren van optimale service en dienstverlening aan de interne en externe gebruikers (gasten/klanten).

Je werkzaamheden bestaan onder meer uit het operationeel maken van facilitaire processen en bijbehorende werkmethodieken, het (mede) beheren van het Facilitair Management Informatie Systeem, beheer van het wagenpark, telefonie, kantoorartikelen en sleutels, feitelijke inkoop van goederen en diensten binnen het vakgebied (waaronder sleutels / wagenpark), het maandelijks samenstellen en distribueren van de kwaliteitsrapportage Operationele zaken en het jaarlijks uitvoeren van een klanttevredenheid onderzoek. Het beheer van genoemd wagenpark zal circa 40% van jouw werkzaamheden omvatten.

Wij vragen:
Je hebt een afgeronde en relevante opleiding op HBO niveau. Daarbij heb je aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie. Je voldoet aan de door ons vastgestelde kerncompetenties: klant- kwaliteit- en resultaatgericht. Verder ben je creatief, planmatig en dienstverlenend ingesteld, heb je passie voor je vak, ben je integer, flexibel en contactvaardig.

Wij bieden:
  • goede primaire –en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • een contract voor bepaalde tijd, dat bij goed functioneren wordt verlengd.
  • een boeiende functie in een dynamische omgeving.

Sollicitaties:
Ben jij deze enthousiaste persoon, met een topsport mentaliteit? Reageer dan vóór 28 mei 2015 op deze vacature door je cv met motivatiebrief te sturen via de sollicitatiepagina.

We streven ernaar je binnen 14 dagen na de sluitingsdatum te berichten.

Een pre employment screening maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: vacature Facilitair Medewerker Services Rotterdam, Facilitair Beheer, Facility Coordinator, Zuid-Holland

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten