vrijdag 15 mei 2015

Schipper bij Rederij LoversRederij Lovers is al ruim 60 jaar een begrip in de Amsterdamse binnenstad. Vele toeristen ‘beleven’ op een speciale manier Amsterdam in één van onze vele rondvaartboten. Bijna 140 medewerkers verzorgen niet alleen onze rondvaarten, maar ook onze speciale producten (Candlelight Cruise, Dinner Cruise, City Sightseeing, Beers & Burger Cruise, See Amsterdam en de Small Boat Cruises).

Wij zijn per direct op zoek naar meerdere enthousiaste:


Schippers voor onze Rondvaarten m/v


(fulltime en parttime)


Functieomschrijving vacature Schipper:
De Lovers schipper vaart op vele rondvaartboten de diverse producten zoals op de web site staan vermeld. Hij is gastheer/gastvrouw en verantwoordelijk voor de goede staat van het schip en zorgt voor een correcte uitvoering van de vaart. Tezamen met het team schippers vaart hij 600.000 passagiers per jaar door de Amsterdamse grachten.

Functie-eisen:
Voor de functie als schipper zijn wij op zoek naar kandidaten met een Groot Vaarbewijs, een Marifoondiploma en een flexibele instelling. Rederij Lovers vaart het gehele jaar door, ook in de winter. Ervaring op type Amsterdamse rondvaartboot is een pré.

Wij bieden:
  • Meewerken in de meest innovatieve rederij van Amsterdam en Nederland.
  • Meedenken in de organisatie om de passagiers nog meer te plezieren.
  • Varen op verschillende type Amsterdamse grachten rondvaartboten.
  • Een uniek bedrijf met 120 km aan vaarwater om op te werken.

Solliciteren:
Indien u zichzelf herkent in de functie van schipper ontvangen wij graag uw motivatie en CV via onze sollicitatiepagina of per mail: pz@lovers.nl. U mag ook altijd bellen met 020-5305425 (afd. personeelszaken) voor meer informatie.

Kijk voor meer informatie op www.lovers.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Trefwoorden: Recreatie, Schipper, Rondvaartboot, Watertaxi, Rederij, Passagiersvaart, Groot Vaarbewijs, Marifoondiploma, Rondvaart, Toerisme
0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten