vrijdag 22 mei 2015

Commercieel Binnendienst Medewerk(st)er Verkoop Frankrijk bij Kaemingk Season DecorationsKaemingk is Europees marktleider op het gebied van seizoen decoratie bestaande uit een innovatief assortiment artikelen voor kerst, voorjaar, Pasen en Home Deco. De collectie is gebaseerd op de nieuwste trends en wordt gepresenteerd in prachtig gedecoreerde showrooms in Nederland, België en Duitsland en op grote internationale vakbeurzen.

Bij Kaemingk zijn ongeveer 300 mensen werkzaam en de omzet bedraagt ruim 160 miljoen euro per jaar. Met een breed assortiment van ruim 17.000 artikelen levert de logistieke organisatie aan meer dan 4.000 klanten in geheel Europa en de USA.

Kaemingk is een snel groeiende, uiterst klantgerichte organisatie die volop in beweging is. Kaemingk biedt een omgeving waarbij ondernemingszin, innovatie, perfectionisme en enthousiasme voorop staan.

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijkaemingk.com.

Voor ons verkoopteam Frankrijk is Kaemingk op zoek naar een:

Commercieel Binnendienst Medewerk(st)er Verkoop FrankrijkWerkzaamheden
Als commercieel binnendienst medewerk(st)er ondersteun je, samen met enkele collega’s, de totale verkoop voor Frankrijk. Je assisteert en ondersteunt klanten en verkopers tijdens het verkoopseizoen. Je maakt offertes, beantwoordt vragen van klanten en je bent verantwoordelijk voor de levertijdbewaking en een correcte administratie. Daarnaast organiseer je internationale beurzen en ondersteun je accountmanagers bij klantenbezoek en andere commerciële activiteiten. Tot slot voer je allerlei ondersteunende en administratieve taken uit voor de afdeling.

Je bent:
  • In het bezit een mbo-diploma (met 2 tot 3 jaar commerciële werkervaring)/ hbo-diploma (commercieel/IBL)
  • Iemand die goed en professioneel Frans spreekt en schijft (is jouw kennis van de Franse taal voldoende, dan zijn aanvullende trainingen en cursussen mogelijk om dit te professionaliseren)
  • In staat om zelfstandig ingewikkelde commerciële en administratieve taken te organiseren
  • Iemand met een goed administratief inzicht, flexibel, stressbestendig, nauwkeurig, initiatiefrijk en klantgericht

Kaemingk
Kaemingk biedt je een afwisselende functie in een professionele en internationaal georiënteerde organisatie. In de loop der jaren heeft Kaemingk bewezen succesvol te zijn in haar markten. Wij bieden jonge mensen volop kansen om succesvol te zijn op zijn of haar vakgebied. Flexibiliteit in werkzaamheden en werktijden zijn vanzelfsprekend om goed te kunnen functioneren bij Kaemingk.

Jouw capaciteiten en inzet worden beloond met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden met een winstdelingsregeling.

Ben je geïnteresseerd in deze functie, reageer dan via onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten