dinsdag 26 mei 2015

Commercieel Medewerker Binnendienst bij CURA GlassCURA Glass is een groothandel in vlakglas. Wij importeren en exporteren glas over de gehele wereld en nemen een uitstekende positie op de glasmarkt in door ons unieke en veelzijdige assortiment aan glas dat wij business to business direct uit voorraad aan onze klanten kunnen uitleveren.

CURA Glass is op zoek naar een


Commercieel Medewerker BinnendienstFulltime

Locatie/Standplaats: Lopik


Functieomschrijving vacature Commercieel Medewerker Binnendienst:
De Commercieel Medewerker Binnendienst is hét eerste aanspreekpunt voor onze klanten en relaties in de Benelux.
Je verzorgt de ontvangst, coördinatie en administratieve afwikkeling van orders. Je geeft voorlichting aan de klant over onze producten, maakt offertes en plaatst bestellingen intern of extern. Gedurende dit hele proces heb je ook een controlerende taak.

Functie-eisen:
Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau, je hebt een goed commercieel gevoel en uitstekende communicatieve vaardigheden. Werkervaring op een verkoopafdeling is een pre.

Wij bieden
Een uitdagende en afwisselende functie binnen een gezond en dynamisch bedrijf en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door middel van trainingen en opleidingen.

Bedrijfscultuur:
CURA Glass is een jong en dynamisch bedrijf met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We houden van korte lijnen en duidelijkheid. Mensen staan bij ons centraal, wat tot uiting komt in persoonlijke opleidings- en ontwikkelingsplannen waardoor de mensen betrokken en gemotiveerd blijven.

Naast dit formele verhaal willen we duidelijk maken dat werken bij CURA Glass ook vooral leuk en gezellig is. Door onze flexibele instelling en informele sfeer zul je je al snel thuis voelen en deel uitmaken van het team!

Interesse?
Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel, stuur dan je CV met motivatie via onze sollicitatiepagina.

CURA Glass
t.a.v. de afdeling personeelszaken
2e Industrieweg 6
3411 ME LOPIK

Bij screening van kandidaten kan gebruik worden gemaakt van social media.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Commercieel, Administratief, Administratie, Sales Support, Verkoop Medewerker, Backoffice Medewerker, Verkoopondersteuning

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten