dinsdag 19 mei 2015

Coördinator Klantenservice bij Feyenoord RotterdamFeyenoord Rotterdam N.V. is één van de meest vooraanstaande en populaire betaald voetbalorganisaties van Nederland. De club kent een rijke historie en heeft een grote schare supporters. Feyenoord Rotterdam maakt gebruik van de faciliteiten van Stadion Feijenoord.

Stadion Feijenoord N.V. exploiteert in volledig eigen beheer het Stadion als typisch Rotterdamse locatie voor grootschalige evenementen (veld en tribunes) maar ook voor kleine en grote zakelijke evenementen (congres- en evenementencentrum).

Feyenoord Rotterdam N.V. en Stadion Feijenoord N.V. zijn twee aparte rechtspersonen, echter werken zij vanuit één afdeling Commerciële Zaken en daarbinnen vanuit één afdeling Service & Tickets.

Ter versterking van de afdeling Service & Tickets zoeken wij per 1 juli 2015 een proactieve en gedreven

Coördinator Klantenservice (m/v)


40 uur per week


In deze functie ben jij:
Verantwoordelijk voor het coördineren en aansturen van de afdeling Klantenservice en ben je medeverantwoordelijk voor het bepalen en bewaken van het beleid op het gebied van klantcontact.

Wat ga je doen:
Naast planning en roostering, het verdelen van de dagelijkse afdelingswerkzaamheden en de aansturing van het Klantenservice-team, ga je je onder andere bezig houden met:
  • Het verstrekken van informatie aan medewerkers met betrekking tot actualiteiten en operationele en beleidsmatige zaken.
  • Het waarborgen en verbeteren van de bereikbaarheid van de afdeling en de kwaliteit van het klantcontact.
  • Het signaleren van knelpunten in klantcontact en operationele processen en hierop proactief en preventief acteren.
  • Het voeren van resultaatgerichte beoordelingsgesprekken en coachingsgesprekken (Quality Monitoring).
  • Het bijhouden van trends en ontwikkelingen op het gebied van klantcontact en daarover advies uitbrengen.
  • Het schrijven van een Klantenservice-jaarplan en het continue actualiseren van procedures, scripts en werkinstructies.
  • Het uitrollen van nieuwe en optimaal benutten van bestaande klantenserviceapplicaties.

Wat heb je te bieden?
Je hebt een relevante opleiding (bijvoorbeeld richting Communicatie of Commerciële Economie) afgerond op tenminste HBO niveau en drie jaar aantoonbare werkervaring in een klantenserviceomgeving. Ervaring in het leidinggeven is een sterke pré.

Verder ben je creatief, initiatiefrijk en flexibel. Je voldoet aan de door ons vastgestelde kerncompetenties: klant-, kwaliteit- en resultaatgericht. Tevens kun je draagvalk creëren en werk je planmatig.

Tot slot ben je flexibel inzetbaar op wedstrijd- en evenementdagen, maar indien nodig ook in de avonduren en het weekend.

Waar kun je op rekenen?
  • goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • een contract voor bepaalde tijd, dat bij goed functioneren wordt verlengd.
  • een boeiende functie in een dynamische omgeving.

Interesse?
Ben jij deze enthousiaste persoon met passie voor het vak? Reageer dan vóór 31 mei 2015 op deze vacature door je CV met je motivatie/sollicitatiebrief op te sturen via de sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Een pre-employment screening is onderdeel van de selectieprocedure.


Trefwoorden: vacature Klantenservice Coördinator Rotterdam, Customer Service Coordinator, Teamleider, Teammanager, Leidinggeven,Zuid-Holland


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten