dinsdag 26 mei 2015

Servicemedewerker Onderdelenvoorziening bij GreefaGreefa is een innovatief familiebedrijf en wereldwijd koploper op het gebied van hoogwaardige sorteer- en verpakapparatuur voor groente en fruit. Met liefde voor het vak leveren circa 180 medewerkers een high-tech product dat zich kenmerkt door maatwerk, hoge kwaliteit en service. Deze apparatuur wordt ontworpen in een fraai kantoorpand midden in de Betuwe en gefabriceerd in een modern geoutilleerde fabriek.

Wij zoeken ter versterking van het team Service Binnendienst een:


Servicemedewerker Onderdelenvoorziening


(1,0 fte)


Wat ga je doen:
Je ontvangt en behandelt offerteaanvragen van klanten en dealers (wereldwijd) voor (reserve) onderdelen van onze machines. Je stelt voor klanten en dealers aanbiedingen op en met je commerciële talent probeer je deze om te zetten in orders. Voor klanten en dealers ben je het aanspreekpunt voor het tijdig en correct uitleveren van (reserve)onderdelen, zodat onderhoud tijdig en volledig kan worden verricht en eventuele reparaties snel kunnen worden uitgevoerd. Je verwerkt de klantorders in het ERP- systeem. Je bewaakt de ordervoortgang en ziet toe op tijdige en correcte leveringen. Tevens ben je verantwoordelijk voor een juiste informatieoverdracht aan de afdelingen bedrijfsbureau, magazijn en expeditie. Op basis van je commercieel en technisch inzicht geef je deskundig advies en in combinatie met je betrouwbare werkwijze lever je een bijdrage aan het realiseren van extra omzet.

Wat verwachten wij van je:
  • Een technische / logistieke opleiding op HBO niveau
  • Affiniteit met machinebouw en relevante ervaring in een vergelijkbare werkomgeving
  • Kennis en ervaring met een ERP systeem
  • Je bent proactief, stelt de klant bovenaan en kunt goed communiceren op alle niveaus
  • Je bent in staat om onder druk en zelfstandig te kunnen functioneren
  • Je bent analytisch en beschikt over een sterk probleemoplossend vermogen
  • Beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift, Frans is een pré
  • Je hebt kennis van MS-Office (Word – Excel).

Wat hebben wij je te bieden:
Een uitdagende functie binnen een informeel familiebedrijf waar je met veel voldoening je vak kunt uitoefenen. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en gekoppeld aan de CAO Metaalbewerkingsbedrijf waaronder 24 vakantie- en 13 ADV-dagen, een collectieve pensioenregeling, etc. Daarnaast zijn er goede opleidingsmogelijkheden en volop kansen om je in je vakgebied verder te ontwikkelen.

Inlichtingen / solliciteren:
Voor nadere informatie kun je contact opnemen met de heer A. van der Steen, servicemanager, of de heer R. van Baardwijk, personeelsfunctionaris, tel.nr. 0345-578100. Ben je geïnteresseerd stuur dan je CV voorzien van je motivatie naar GREEFA, afd. Personeelszaken, Langstraat 12, 4196 JB Tricht (gem. Geldermalsen) of via onze sollicitatiepagina.

Actuele informatie over onze organisatie vindt u ook op www.greefa.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Trefwoorden: Techniek, Logistiek, Machinebouw, Technische vacatures, Commercieel, ERP

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten