dinsdag 26 mei 2015

Senior Juridisch Adviseur (tijdelijk) bij Balance B.V.Ben jij de expert op het gebied van de Wet openbaarheid bestuur die wij zoeken?


Senior Juridisch Adviseur (tijdelijk)Ervaren bestuursrechtjurist voor een positie in het noorden van het land


Balance Business Improvements is o.a. een detacheringsbureau voor -onder andere- juristen. Een van onze opdrachtgevers, onderdeel van de centrale overheid, heeft door het onverwacht wegvallen van de senior jurist uit het team, behoefte aan extra ondersteuning bij de behandeling van verzoeken om informatie op het gebied van de Wet openbaarheid bestuur. Wij zoeken daarom een jurist die voldoende senioriteit heeft om niet alleen zelfstandig aan de slag te gaan met de informatieverzoeken, maar ook om de andere juristen uit het team van goede raad te voorzien en op weg te helpen bij ingewikkelde zaken.

Over de functie
We zijn op zoek naar een pittige, doortastende bestuursrechtjurist die zo veel ervaring meebrengt dat hij of zij bij wijze van spreken zonder begeleiding direct aan de slag kan. Je houdt je in deze opdracht bezig met:
 • behandelen van verzoeken om informatie op het gebied van de Wet openbaarheid bestuur;
 • adviseren van collega’s over informatieverzoeken en de betreffende wetgeving;
 • uitvoering van de wet Mulder.

Functie-eisen
 • Je bent in het bezit van een afgeronde universitaire juridische opleiding;
 • je hebt minimaal 5 jaar ervaring in de Wet openbaarheid bestuur;
 • je hebt uitgebreide kennis en ervaring met de wet Mulder;
 • je hebt ervaring met het coachen en begeleiden van minder ervaren collega’s;
 • je hebt bij voorkeur ervaring met werken voor de centrale overheid.

Wij bieden
 • Een tijdelijke opdracht voor de duur van een aantal maanden, met optie tot verlenging;
 • een zelfstandige functie waarbij veel eigen inbreng gevraagd wordt;
 • een kans om je te ontwikkelen als senior jurist.

Werken bij Balance betekent dat je wordt opgenomen in een groot netwerk van professionals die houden van afwisseling. Wij halen voor jou de meest interessante opdrachten voor jou uit de markt. En we zijn gul met het delen van onze kennis en ervaring. Ambitie wordt gewaardeerd, initiatief beloond. Met opleidingen, expertbijeenkomsten en persoonlijke ontwikkeltrajecten. En vanzelfsprekend met goede arbeidsvoorwaarden.

Contact
Neem voor meer informatie contact op met Carien Tannenbaum, senior business manager via telefoonnummer 020 - 6763993.

Solliciteren
Per e-mail kun je solliciteren door jouw CV en motivatie onder vermelding van vacaturenummer BA728987 achter te laten via onze sollicitatiepagina.

Over Balance – Advies, Projecten, Interim
Waar grote, complexe projecten gerealiseerd worden, brengt Balance kennis in praktijk. Al meer dan 20 jaar. Onze ruim 350 consultants en specialisten analyseren, adviseren, managen, implementeren of voeren uit. Vanuit het Balance netwerk werken financiële, juridische, technische en projectmanagement experts samen onder één dak. Blikvelden worden zo breder. En onze dienstverlening krachtiger. De persoon achter de consultant beschouwen wij als het meest cruciaal voor het managen van succes. Want kennis moet ‘klikken’. Bekijk www.balance.nl voor meer informatie.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten