woensdag 20 mei 2015

Manager ICT bij Stichting GeriantManager ICT


voor 32 uur per week


De manager ICT houdt zich bezig met zowel ‘run the business’ als ‘change the business’ op het terrein van ICT. Geriant heeft de meeste ICT uitbesteed. Je legt de verbinding tussen de diverse leveranciers en de organisatie, bent verantwoordelijk voor het relatie en contractbeheer en voor een goed functionerende ICT/ECD-infrastructuur. Het managen, ondersteunen en uitvoeren van ICT/ECD-projecten, als dan niet met samenwerkingspartners van Geriant, behoort tot je taken. Daarnaast adviseer en ondersteun je het managementteam aangaande informatisering en automatisering.

Wie zijn wij
Geriant geeft op vernieuwende wijze vorm aan de hulpverlening bij dementie. De hulp richt zich op zowel de persoon met dementie als op de familieleden of andere naasten. Het omvat het hele proces vanaf verwijzing door de huisarts tot aan de (mogelijke) opname in een verpleeghuis. Betrokkenheid en deskundigheid zijn daarbij sleutelwoorden. Kerntaken voor Geriant zijn diagnostiek, behandeling en casemanagement. Daarvoor zijn er vier Geriant teams actief die de ambulante hulpverlening voor hun rekening nemen. Deze teams werken nauw samen met de Geriant–kliniek, een screeningsafdeling van zestien bedden voor psychogeriatrische diagnostiek en behandeling. Naast ambulante hulpverlening ondersteunen de teams ook de zorgverlening voor bewoners met dementie in alle verzorgingshuizen in de regio.
Geriant scholing en advies biedt informatie, scholing en voorlichting aan derden.
Als manager ICT maak je samen met 10 collega’s deel uit van het bedrijfsbureau dat is gevestigd te Heerhugowaard.

Wie zoeken wij:
  • Voor de functie is een voltooide HBO- of WO-opleiding vereist op het gebied van ICT bij voorkeur op het terrein van zorg (bv. een opleiding zorginformatica op minimaal HBO-niveau).
  • Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving op het gebied van informatieveiligheid en privacybescherming.
  • Je beschikt over het vermogen draagvlak te creëren voor visie, beleid en concrete uitvoering van taken en werkzaamheden.
  • Als netwerker kun je tactvol omgaan met tegenstellingen en conflicterende belangen.
  • Je kunt structureren en beschikt over technisch inzicht, met name op het terrein van de ICT.
  • Je beweegt je moeiteloos in de domeinen zorg, techniek en organisatie en bent daarin overbruggend en innovatief.

Wat wij je kunnen bieden:
Arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT. Salariëring afhankelijk van opleiding en ervaring in FWG 65. Een energieke werkomgeving met ruime mogelijkheden voor opleiding en scholing. Een contract voor één jaar, met de intentie tot een langer dienstverband

Geïnteresseerd:
Bel voor meer informatie met Jan Vuister, directeur, of Loes Verschragen, manager bedrijfsbureau, tel. 072 527 03 90 of kijk op www.geriant.nl. Je kunt je motivatiebrief en CV vóór 2 juni 2015 richten aan personeelszaken, t.a.v. Ingrid van der Lans, personeelsfunctionaris, bij voorkeur via onze sollicitatiepagina, onder vermelding van vacaturenummer 2015-09. Een functiebeschrijving is op te vragen bij personeelszaken.

Geriant heeft vier ambulante Geriant teams. Twee voor de regio Noord-Kennemerland (in Alkmaar en Heerhugowaard), één team in de regio Kop van Noord-Holland (in Den Helder) en één in West-Friesland (in Hoorn).De Geriant-kliniek is gevestigd in Heerhugowaard. Tenslotte kent Geriant een ondersteunend bedrijfsbureau, gevestigd in Heerhugowaard.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten