woensdag 20 mei 2015

Medewerker communicatie bij Gemeente Midden-DelflandWelkom in Midden-Delfland!
Midden-Delfland is een oer-Hollandse gemeente met een waardevol agrarisch veenweidelandschap. Typerend voor het gebied is de koe die nog gewoon in de wei staat. Ondanks oprukkende verstedelijking is het oorspronkelijk cultuurlandschap met de vele sporen uit het verleden bewaard gebleven. Het open groengebied is als recreatiegebied van groot belang voor de leefbaarheid voor de inwoners van de omliggende steden. Samen met inwoners, ondernemers, natuurorganisaties en andere overheden werkt de gemeente aan behoud en versterking van de ongekende kwaliteiten van het landschap en de karakteristieke dorpen.

Midden-Delfland is op zoek naar een

Medewerker communicatie


25 uur per week


Midden-Delfland geeft jou de ruimte
Wij zijn een kleinere gemeente. De lijntjes zijn kort, de sfeer is informeel en er wordt hard gewerkt om te zorgen dat de bijzondere kwaliteit van onze gemeente blijft bestaan. Je werkt binnen de afdeling Dienstverlening, Communicatie & Informatie in een dynamische omgeving. De afdeling bestaat uit de drie teams Communicatie, Klant Contact Centrum (KCC) en Documentatie & Informatievoorziening. Jij maakt samen met vijf collega’s, inclusief de bedrijfscontactfunctionaris, deel uit van het team Communicatie.

De functie
Een groot deel van je werk bestaat uit het redigeren van teksten. Dat doe je voor onder meer advertorials, persberichten, brieven, intranet en de gemeentelijke website. Voor intranet en internet zorg je ook voor de plaatsing van nieuwe berichten en voor dagelijkse actualisatie. Je bent de spil bij de productie van het burgerjaarverslag en de gemeentegids. Je verzorgt de contacten met de vakinhoudelijke afdelingen, corrigeert de aangeleverde teksten en begeleidt de opmaak. Dagelijks volg je de berichtgeving over de gemeente via de traditionele en de sociale media. Je beheert het fotoarchief en zorgt voor de bekendmaking van verordeningen via de Gemeenschappelijke Voorziening Officiële Publicaties (GVOP). Ook ondersteun je de communicatieadviseurs bij hun projecten, bijvoorbeeld met het opstellen van briefings, de controle van drukwerk, het behandelen van persvragen en de organisatie van evenementen.

Het profiel
Jij bent een rustige persoonlijkheid die van aanpakken weet. Je kunt zelfstandig werken en vraagt bijtijds afstemming en goedkeuring. Je vindt het ook leuk om je bijdrage te leveren aan een gezamenlijk resultaat. Jouw enthousiasme voor het vak zie je onder meer terug in je klantgerichte instelling en je liefde voor schrijven. Je beschikt over een goed taalgevoel en je schrijft foutloos Nederlands. Je kunt je goed inleven in je doelgroep; je boodschap weet je op een aangename manier over te brengen. Je hebt affiniteit met interne en externe communicatie en je kent de werking van communicatiemiddelen. Je bent stressbestendig en werkt, ook onder tijdsdruk, accuraat en nauwkeurig. Het is fijn als je ervaring hebt met ‘content management systemen’ voor inter- en intranet. Zo niet, dan ben je bereid dit te leren. Je hebt een afgeronde Mbo-opleiding op het gebied van communicatie. Bij voorkeur ben je vier dagen per week beschikbaar voor de functie.

Ons aanbod
Wij bieden je een uitdagende functie waarin je laat zien wat je kunt en wie je bent. We geven je de ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Het salaris bedraagt maximaal € 2.816,- bruto per maand. Dit is naar functieschaal 7 en bij een werkweek van 36 uur.

Aanstelling vindt in eerste instantie tijdelijk plaats voor een periode van één jaar. Bij ‘naar verwachting’ of hoger functioneren wordt, onder voorbehoud van onvoorziene ontwikkelingen, de tijdelijke aanstelling omgezet in een vaste aanstelling.

De gemeente Midden-Delfland heeft goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder het systeem van uitloopschalen, flexibele arbeidstijden, opleidingsmogelijkheden en een reiskostenvergoeding woon- werkverkeer.

Informatie
Wil je meer weten over onze gemeente, kijk dan op middendelfland.nl en cittaslow-nederland.nl.

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je terecht bij Suzanne Neven. Zij is coördinator van het team Communicatie en is bereikbaar op (015) 380 42 80. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Ilze Groenewegen, P&O adviseur, telefoonnummer (015) 380 41 56.

Solliciteren
Je sollicitatie, met vacaturenummer 2015.02, kun je tot en met vrijdag 5 juni 2015 achterlaten op onze sollicitatiepagina en richten aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Midden-Delfland.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Selectie
In week 24 staat de briefselectie gepland. De uitnodigingen voor een eerste gesprek sturen wij ook in die week. De eerste gesprekken volgen dan in week 25 / 26. Uiterlijk in week 28 sturen we de afwijzingen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Trefwoorden: communicatie medewerker, gemeente, overheid, marketing & communicatie

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten