vrijdag 22 mei 2015

Stage Marketing & Communicatie bij Balance B.V.Zoek jij een veelzijdige stage op het gebied van media, communicatie en online marketing – in hartje Amsterdam? Dan is dit jouw kans! Stage lopen bij Balance betekent naast veel lol maken: hard werken en in korte tijd heel, heel veel leren. Ben je ambitieus, creatief en durf je veel verantwoordelijkheid te nemen? Dan ben je van harte uitgenodigd om te reageren.

Op ons hoofdkantoor in Amsterdam biedt Balance per augustus/september 2015 een:

Stage Marketing & Communicatie

Voor 32 tot 40 uur in de week


Over de functie
Je komt te werken op de afdeling marketing & communicatie. Met z’n drieën zijn we verantwoordelijk voor de corporate-, marketing-, arbeidsmarkt-, en interne communicatie van Balance. Afhankelijk van jouw interesse kun je van A tot Z betrokken zijn bij zeer uiteenlopende projecten.
Om de business units te ondersteunen bij hun sales en image building, organiseren we evenementen, voeren we marketingacties uit en creëren we unieke communicatiemiddelen: van online campagnes, tot inhoudelijke brochures of pakkende webteksten. Soms doe je dat zelf, soms stuur je daartoe externe leveranciers aan. Als jij laat zien dat je het aan kunt, krijg je in ons kleine team alle vrijheid om opdrachten zelfstandig aan te pakken. Want koffie halen kunnen we zelf ook.

Jouw profiel
  • Je volgt een opleiding in de richting van media, informatie, communicatie of marketing (op HBO- of WO niveau);
  • Je zoekt een meeloopstage voor minimaal 5 maanden;
  • Je wilt alles leren rond geïntegreerd denken over corporate-, marketing-, arbeidsmarkt-, en interne communicatie;
  • Je bent creatief en je vindt het leuk om advies te geven over de nieuwste online tools en social media;
  • Je kunt met allerlei verschillende types overweg;
  • Doelgroepsgericht denken is voor jou een tweede natuur;
  • Je kunt goed plannen en organiseren;
  • Jouw beheersing van de Nederlandse taal is top.

Het aanbod
Een dynamische stage binnen een commercieel bedrijf in verandering. Je krijgt de kans om enorm veel te leren en een groot netwerk te ontwikkelen. Het hoofdkantoor van Balance ligt op een steenworp afstand van het Centraal station van Amsterdam. Op de 8e verdieping van het UP-gebouw werk je samen met ongeveer 40 collega’s. Met uitzicht over het centrum van Amsterdam én het IJ ben je verzekerd van een bijzondere werkplek. Daarnaast bieden wij een stagevergoeding en intensieve stagebegeleiding.

Over Balance
Balance levert advies en expertise bij grote, vaak complexe projecten in Nederland en daarbuiten. Onze projectmanagers, financieel en juridisch specialisten ondersteunen organisaties zoals Schiphol, Sanoma, Unilever en Rijkswaterstaat. Onze organisatie telt zo’n 350 professionals: in loondienst of als zzp’er. Zij werken op één van onze drie kantoren in Nederland (Amsterdam, Rotterdam en Arnhem), of op een opdracht bij één van onze klanten.

Contact
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Céline van der Peet via telefoonnummer 020-6763993. Kijk ook op onze website: www.balance.nl.

Heb je interesse?
Stuur vóór 20 juni jouw CV, samen met een korte motivatie naar Céline van der Peet via onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten