dinsdag 19 mei 2015

Project Engineer bij ODS b.v.ODS Metering Systems, uit Barendrecht, is specialist op het gebied van ijkwaardige “Flow Metering Systems” voor gassen en vloeistoffen. ODS biedt totaaloplossingen van ontwerp tot en met inbedrijfsname en after sales service. ODS acteert in deze niche markt als specialistisch ingenieursburo.

De afnemers van ODS zijn veelal internationale olie- en gasbedrijven zoals Shell, Saudi Aramco, ExxonMobil, Total, etc. alsook de EPC contractors werkend voor de olie en gas industrie. Naast het hoofdkantoor in Barendrecht heeft ODS Metering Systems eigen vestigingen in Singapore, Dubai en Brazilië en een uitgebreid wereldwijd agentennetwerk.

ODS Metering Systems maakt een structurele groei door en is op zoek naar ambitieuze mensen die willen werken in een dynamische, internationale omgeving.

Voor de uitbreiding van ons team in Barendrecht zijn wij op zoek naar een:


Project Engineer


(m/v)
Metering Systems


Functieprofiel
Als Project Engineer werkt u in een multi-disciplinair projectteam. U bent nauw betrokken bij de engineering, de materiaal selectie, inkoop, constructie, documentatie en de inbedrijfsname van complete Metering Systems. U ondersteunt de Project Manager en onderhoudt contacten met opdrachtgevers en leveranciers en coördineert het werk van derden. U werkt hoofdzakelijk vanuit ons kantoor in Barendrecht. In deze functie kunt u zich verder ontwikkelen en is het mogelijk door te groeien naar de functie van Project Manager.

Kandidaat profiel
Voor deze functie zijn wij op zoek naar zowel ervaren Project Engineers als ambitieuze Junior Engineers die de volgende stap willen zetten in hun carrière.

Ben jij een enthousiaste en accurate medewerk(st)er met de volgende kenmerken?
  • Door ervaring en/of opleiding beschikt u op het vakgebied over kennis op HBO-niveau (richting WTB, Elektro)
  • U kunt multidisciplinair werken en bent bekend met de regelgeving en certificering van systemen in de olie en gas sector en/of Petrochemie
  • U beschikt over een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal

Wij bieden
Een uitdagende en afwisselende functie in een jong, dynamisch en internationaal team. Werken bij ODS Metering Systems betekent ruimte voor eigen initiatieven en de verantwoordelijkheid voor het behalen van resultaten. Uiteraard hoort hier een passend pakket arbeidsvoorwaarden en een gedegen opleidings- en trainingsprogramma bij.

Interesse?
Als u ons team wilt versterken dan kunt u uw sollicitatiebrief, met uw motivatie en CV achter te laten op onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten