vrijdag 22 mei 2015

Medior Jurist Vergunningverlening bij Balance B.V.Ben jij een ervaren jurist vergunningverlening die zowel kwaliteit als kwantiteit weet te combineren?

Medior Jurist Vergunningverlening

(tijdelijk, evenementen)

Jij combineert jouw heldere juridische blik met een klantgerichte instelling


Voor het vakgebied Vergunningverlening moet je in staat zijn om dat wat de klant wilt en dat wat juridisch mag met elkaar in overeenstemming te krijgen. Jij weet hierin de samenwerking met de burger te vinden om voor beide partijen tot het best mogelijke resultaat te komen. Het is jouw verantwoordelijkheid om niet alleen de knelpunten binnen de verschillende zaken te signaleren, maar ook om oplossingen aan te dragen. Ook voor onze opdrachtgever, een grote gemeente in Noord-Holland, is dit van groot belang. Om dit goed uit te voeren beschik je over een besluitvaardige en resultaatgerichte instelling en heb je een klantgerichte houding.

Over de functie
  • Je behandelt de vergunningaanvragen vanaf binnenkomst tot verlening;
  • het betreffen complexe evenementenvergunningen.

Jouw profiel
Als medior jurist vergunningverlening heb je 3 tot 5 jaar ervaring met het volledige vergunningentraject op het gebied van evenementen en beschik je over een afgeronde opleiding Nederlands Recht.

  • Je toont initiatief;
  • je bent resultaatgericht en besluitvaardig;
  • je kunt goed samenwerken met verschillende disciplines;
  • je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden.
Wij bieden
  • Een functie van enkele maanden tot 1 oktober 2015 voor 27 tot 36 uur per week (liefst 4 of 5 dagen, 3 dagen is eventueel bespreekbaar);
  • goede begeleiding en sparringsmogelijkheden;
  • veel eigen verantwoordelijkheid en vrijheid bij het invullen van je opdracht.

Werken bij of via Balance betekent dat je wordt opgenomen in een groot netwerk van professionals die houden van afwisseling. Wij halen voor jou de meest interessante opdrachten uit de markt. En we zijn gul met het delen van onze kennis en ervaring. Ambitie wordt gewaardeerd, initiatief beloond. Met opleidingen, expertbijeenkomsten en persoonlijke ontwikkeltrajecten. En vanzelfsprekend met goede arbeidsvoorwaarden.

Contact
Neem voor meer informatie contact op met Tamar van der Eijk, business manager, via telefoonnummer 020 – 676 39 93.

Solliciteren
Per e-mail kun je solliciteren door jouw CV en motivatie onder vermelding van vacaturenummer BA698505 achter te laten via onze sollicitatiepagina.

Over Balance – Advies, Projecten, Interim
Waar grote, complexe projecten gerealiseerd worden, brengt Balance kennis in praktijk. Al meer dan 17 jaar. Onze ruim 350 consultants en specialisten analyseren, adviseren, managen, implementeren of voeren uit. Vanuit het Balance netwerk werken financiële, juridische, technische en projectmanagement experts samen onder één dak. Blikvelden worden zo breder. En onze dienstverlening krachtiger. De persoon achter de consultant beschouwen wij als het meest cruciaal voor het managen van succes. Want kennis moet ‘klikken’. Bekijk www.balance.nl voor meer informatie.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten