dinsdag 19 mei 2015

Accountmanager Binnendienst bij Adver-Online B.V.Adver-Online is de specialist op het gebied van online recruitment media. Wij zijn begonnen in 2002 met een team van 5 man op de Grote Markt in Haarlem.
Omdat wij na een aantal jaar uit ons jasje waren gegroeid zitten wij tegenwoordig in een groter pand in Heemstede. Inmiddels werken we met meer dan 50 man, verdeeld over 3 vestigingen (waarvan ook een vestiging in België) en hebben we meer dan 4000 eindklanten. En het mooiste van alles is… we blijven maar groeien! Bezoek www.adver-online.nl voor meer informatie.

Groei jij met ons mee? Adver-Online in Heemstede heeft een vacature voor:

Accountmanager BinnendienstWij zijn op zoek naar een echte salestijger met bij voorkeur een achtergrond in de (online) media en/of recruitment die zich verder wil ontwikkelen in ons vakgebied.


De uitdaging
Middels telefonisch contact bewerk je de markt. Je bent verantwoordelijk voor je eigen business. Je zoekt zelf naar leads, pleegt de acquisitie, maakt ze klanten en daarna fans! Heb je eenmaal een bedrijf aangeworven dan is en blijft dit bedrijf ook altijd jouw klant. Jij bent dan ook zelf verantwoordelijk voor het relatiebeheer.

In samenspraak met het campagneteam adviseer je de klanten over de inzet van de juiste mediakanalen zodat zij hun vacatures in weten te vullen. Jij helpt ze om de doelgroep te bereiken en in beweging te brengen zodat de mensen ook echt op hun vacature willen solliciteren.

Jij hebt de motivatie om klanten echt te helpen. Hoe beter een klant geholpen wordt, hoe meer vacatures ze invullen en hoe vaker ze dan ook weer bij je terugkomen. Dit is natuurlijk weer gunstig voor jouw business. Je krijgt hier echt de mogelijkheid om je eigen ´toko´ op te bouwen.

Als Accountmanager Binnendienst voldoe je aan het volgende profiel:
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift;
  • HBO werk- en denkniveau (diploma geen harde vereiste, talent des te meer!);
  • 1 tot 3 jaar relevante werkervaring;
  • Bij voorkeur woonachtig in de regio Haarlem;
  • Goede commerciële vaardigheden;
  • Een echte winnaarsmentaliteit, opgeven is geen optie!

Wat kunnen wij jou als werkgever bieden?
Uiteraard verdien jij een goed salaris wat nog verder kan oplopen indien jij je targets haalt. Op jouw bonus zit geen max. Met andere woorden, the sky is the limit! Middels een persoonlijk ontwikkelingsplan zorgen we er samen voor dat jij stappen gaat maken.

Als Accountmanager bij Adver-Online kom je in een warm bad terecht. Wij hebben een heel hecht salesteam met een unieke (informele) sfeer. Wij vinden het leuk om elke vrijdag nog even na te borrelen in onze eigen bar. Of om een balletje te slaan op onze tafeltennistafel.

Informatie en sollicitatie vacature Accountmanager Binnendienst
Ben je geneigd om te solliciteren maar heb je toch nog vragen over de functie? Neem dan contact op met Marco ter Lingen of Remko Booghmans op telefoonnummer 023 – 5530350.

Weet je op basis van bovenstaande tekst al genoeg? Ben jij een echte doorzetter en heb jij de ambitie om in je carrière te investeren? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren via onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!


Trefwoorden: Vacature Account Manager, Sales Consultant, Verkoper, Commercieel Adviseur, Recruitment, Commercieel Medewerker Binnendienst Noord-Holland, Haarlem, Haarlemmermeer, Heemstede, Hillegom, Bennebroek, Zandvoort

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten