dinsdag 26 mei 2015

Junior Database Beheerder (DBA) bij SNS Bank N.V.SNS Bank N.V. heeft voor haar vestiging in Den Bosch een vacature voor een


Junior Database Beheerder (DBA)Over de functie
Als Databasebeheerder (DBA) werk je samen in een team en beheer je alle databases van de Bank. Primair aandachtgebied is MS SQL Server, maar daarnaast zal kennis worden opgebouwd van platformen als MySQL en Oracle . Onze systemen zijn 24x7 beschikbaar wat een flexibele en professionele houding van onze beheerders vereist. Integriteit en Klant Belang zijn onze kernwaarden.

Jouw werkzaamheden:
 • Als DBA ben je mede verantwoordelijk voor de continuïteit van de bedrijfssystemen.
 • Monitoren van performance, werking, stabiliteit en beveiliging van de database(server)s.
 • Ondersteuning bij Database- en Query tuning.
 • Oplossen van incidenten.
 • Primair platform zal zijn MS SQL Server. Daarnaast zal kennis opgebouwd worden van MySQL en Oracle.
 • Jouw werkzaamheden bestaan uit het beoordelen en implementeren van database wijzigingen n.a.v. applicatie wijzigingen.
 • Je neemt deel aan projecten om zorg te dragen voor een goede overdracht naar DBA -beheer.

Wij vragen
 • HBO/WO werk- en denkniveau.
 • Affiniteit met Financiële instellingen.
 • Goede kennis van RDBMS. (Relationeel Data Base Management Systeem)
 • Kennis van SQL. (Structured Query Language)
 • MS SQL 2008/2012 kennis is een pré.

Competenties
Als juiste kandidaat beschik je over analytisch vermogen en een proactieve houding. Daarnaast ben je een echte teamplayer, heb je een klantgerichte instelling en kun je goed zelfstandig werken.

Wat krijg je?
Uiteraard krijg je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden; een prima salaris, 13e maand, kortingen op diverse financiële producten en veel ruimte voor opleiding en ontwikkeling. We zijn een informele organisatie. We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd (zoals Het Nieuwe Werken). Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid. Meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

SNS Bank N.V.
SNS Bank N.V. gaat met de merken SNS, ASN Bank, Regiobank, BLG Wonen en Zwitserleven Sparen de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. Samen willen wij het huidige bankenlandschap in Nederland opnieuw vormgeven en oprecht de belangen van onze klanten voorop zetten. Met zo’n 3.000 collega’s zijn we vol vertrouwen en optimisme bezig om deze ambitie te verwezenlijken. Heb jij het lef om mee te werken aan een omslag in de bankenwereld? Kom meebouwen aan onze nieuwe bank èn maak het verschil voor onze klanten.

Solliciteren?
Reageer op deze vacature door op de "sollicitatiebutton" te klikken. Laat je motivatie en CV achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Voor vragen over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Marjolein Bovens, senior-recruiter, 06-22044638. Vragen over de functie kun je stellen aan Ewald de Bever, Afdelingshoofd Data Services SNS Bank NV op nummer 073- 6832809.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten