donderdag 21 mei 2015

Verkoopmedewerker Showroom bij Bruynzeel Home ProductsBruynzeel Home Products bv is een vooraanstaande leverancier en producent van woonproducten voor speciaalzaken, professionele markt en de doe-het-zelfmarkt. De belangrijkste productgroepen zijn vloeren, sanitair, schuifwanden, deuren en horren. Bruynzeel profileert zich in de markt met een sterke merknaam, een goede prijs/kwaliteitverhouding, maatwerkproducten, betrouwbare levering en uitgebreide service.

Bruynzeel Home Products bv maakt deel uit van de NV Deli maatschappij. Bij Bruynzeel Home Products zijn rond de 220 mensen werkzaam. Voor meer informatie over ons verwijzen wij naar onze websites: www.bruynzeelhomeproducts.nl en www.delimij.nl.

Ter uitbreiding van ons verkoopteam voor vakhandel sanitair heeft Bruynzeel Home Products een vacature. Wij zijn in Nieuwegein op zoek naar een ambitieuze:


Verkoopmedewerker Showroom

gespecialiseerd in sanitair
(Parttime dienstverband is mogelijk)


Functieomschrijving Verkoper Binnendienst (Medewerker Showroom)
Deze functie is onderverdeeld in zowel Showroomwerkzaamheden als Verkoop Binnendienst werkzaamheden. Je maakt onderdeel uit van het Bruynzeel Home Center verkoopteam. Onder Showroomwerkzaamheden verstaan wij het adviseren van bezoekers over de assortimenten sanitair, deuren, kastwanden en vloeren. Ondersteunend aan het advies ontwerp je badkamers in het tekenprogramma ViSoft en maak je bijpassende offertes. Je hebt contact met consumenten, installateurs, architecten, aannemers, interieurontwerpers en groothandelspartners.

Wanneer er niemand in de showroom is bevind jij jezelf op het kantoor welke boven onze showroom zit. Op kantoor ben jij het aanspreekpunt voor alle inkomende klantcontacten. Je bent medeverantwoordelijk voor het op accurate wijze verwerken van orders, het adviseren en informeren van klanten. Bruynzeel levert haar producten via de groothandel aan sanitair speciaalzaken en installateurs. Je werkt samen met de afdeling customer support en er is intensief contact met de afdelingen assortimentsmanagement, buitendienst, voorraadbeheer alsmede de groothandelsklanten en Bruynzeel dealers.

Als Verkoopmedewerker herken je jezelf in het volgende profiel:
  • MBO-niveau, commerciële richting;
  • Ambitieuze, prestatiegerichte en gedisciplineerde instelling;
  • Commercieel en communicatief vaardig;
  • Bereidheid om trainingen te volgen;
  • Hands-on mentaliteit;
  • Klantvriendelijk en doelgericht;
  • Bij voorkeur ervaring in vergelijkbare functie;
  • Beschikbaar op zaterdag (harde eis);
  • Woonachtig regio Nieuwegein.

Bruynzeel Home Products biedt
Een uitdagende baan in een uiterst dynamische werkomgeving met veel variatie. We bieden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. We zorgen voor een attractief assortiment waarin je als verkoper veel energie in kwijt kunt.

Extra informatie functie Verkoopmedewerker Binnendienst
Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met André Ritskes, Manager Customer Support, telefoonnummer 030 – 7529400.

Solliciteren op de vacature Verkoopmedewerker Binnendienst?
Laat je CV inclusief pasfoto achter op onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!


Trefwoorden: Vacature Medewerker Verkoop Binnendienst, Winkelverkoper, Showroomverkoper, Showroommedewerker

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten