woensdag 20 mei 2015

Beleidsmedewerker DK m/v bij Bevolkingsonderzoek Midden-West‘Een zelfstandige beleidsmedewerker met een sterke focus op besluitvormingsprocessen’


De bevolkingsonderzoeken borstkanker, baarmoederhalskanker en darmkanker worden in Nederland uitgevoerd door vijf screeningsorganisaties.
Bevolkingsonderzoek Midden-West is één van de vijf screeningsorganisaties en voert de bevolkingsonderzoeken uit in de provincies Noord-Holland, Flevoland en Utrecht. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Bevolkingsonderzoek Midden-West wil door middel van kwalitatief hoogwaardig bevolkingsonderzoek substantieel bijdragen aan de vroegtijdige opsporing en behandeling van kanker met als doel gezondheidswinst te realiseren.

Wij willen graag in contact komen met geschikte kandidaten voor de invulling van de functie:

Beleidsmedewerker DK m/v


32-36 uur per week


Als beleidsmedewerker darmkanker (DK) maak je deel uit van het team DK en ressorteer je onder de manager DK. Je adviseert en ondersteunt bij beleidsontwikkeling waarbij je een bijdrage levert aan de jaarplannen binnen het bevolkingsonderzoek darmkanker (DK). Je participeert in diverse in- en externe overlegorganen en stimuleert informatie-uitwisseling over diverse onderwerpen.
Je bewaakt beleids- en besluitvormingsprocessen en draagt zorg voor de follow-up van afspraken die voortkomen uit de vergaderingen. Je legt verbanden tussen de verschillende onderdelen en vertaalt deze naar adviezen voor de manager DK.
Je initieert, ontwikkelt en adviseert bij beleidsvorming en verbeterprocessen op basis van de uitkomsten van de kwaliteitsaudits. Je levert een bijdrage aan de landelijke procedures voor de toelating van coloscopiecentra, endoscopisten, PA-laboratoria en pathologen zodanig dat de verschillende onderdelen binnen DK zijn geborgd. Daarnaast ondersteun en adviseer je de manager DK inhoudelijk en procesmatig bij diverse landelijke overleggen en projectgroepen met betrekking tot alle voorkomende onderwerpen die relevant zijn voor de zorg en dienstverlening.

Wij vragen:
Voor deze functie beschik je over een afgeronde academische opleiding op het gebied van bedrijfskunde of beleid en management in de gezondheidszorg.
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
  • Je hebt ervaring met projectmatig werken en kennis van kwaliteitsmanagement.
  • Je werkt accuraat, analytisch en systematisch.
  • Ook beschik je over goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid.
  • Je bent enthousiast en stressbestendig.

Bevolkingsonderzoek Midden-West biedt:
Een uitdagende functie in een lerende organisatie met een belangrijke maatschappelijke doelstelling. Een functie van 32-36 uur per week, voor de duur van een jaar met zicht op een vast dienstverband na gebleken geschiktheid.
Het jaarsalaris is op basis van FWG 60 (CAO-Ziekenhuizen) minimaal € 40.706,- en maximaal € 59.175,- bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week, inclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering.
Het fulltime maandsalaris is maximaal € 4.239,- bruto en exclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering. De organisatie kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO-Ziekenhuizen.

Reactie:
Voor nadere informatie over deze functie kunt u contact opnemen met mevrouw M. Janssen (manager DK/BMHK a.i.) bereikbaar onder telefoonnummer 020 409 66 00.

Je sollicitatie voorzien van een korte motivatiebrief en recent CV ontvangen wij graag vóór 3 juni 2015 via onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Deze vacature zal tegelijkertijd zowel intern als extern worden geplaatst. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar interne kandidaten.

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten