woensdag 20 mei 2015

Applicatiebeheerder bij BernhovenSamen eigentijds de allerbeste zorg bieden. Dát is waar Bernhoven voor staat. Dat doen we met 150 medisch specialisten en circa 2.500 medewerkers. In 2016 is Bernhoven het meest mensgerichte ziekenhuis van Nederland, waar zowel patiënten als medewerkers centraal staan. Waar we, samen met onze zorgpartners allesomvattende zorg bieden aan onze patiënten. Waar we de allerbeste basiszorg bieden, met een focus op ouderenzorg, totale vaatzorg, het bekkenbodemcentrum en het Regionaal Pijn Centrum Bernhoven. Onze deskundigheid, onze gastvrijheid en de unieke ligging van onze hoofdlocatie, met natuurgebied De Maashorst als decor, vormen de pijlers onder deze ambitie. Net als ons streven om zorg voor iedereen in Noordoost Brabant dichtbij te houden. Naast onze hoofdlocatie in Uden is daarom in Oss per mei 2013 een poliklinisch diagnostisch centrum ingericht voor met name onze chronische en oudere patiënten. De locatie Veghel volgt later. Voor een impressie van Bernhoven: kijk op www.bernhoven.nl.

Binnen de VE ICT ontstaat per 1 juni 2015 een vacature voor de functie van

Applicatiebeheerder


32 uur per week (deeltijd 88,89%)


Functie-inhoud:
In deze functie gaat het erom aanvragers vanuit het huis te voorzien van informatie uit ZIS/EPD (operationele data verzoeken). Tevens behoort bij de functie het meewerken in de data-extractie richting Datawarehouse en MIS (in samenwerking met collega’s). In de eerste maanden van ieder jaar wordt veel tijd gespendeerd aan het aanleveren van data om de kwaliteitsindicatoren aan te leveren (ZiZo, IGZ, CQI).

Functie-eisen:
Dient minimaal goede ervaring te hebben met het schrijven van SQL queries t.b.v. data ontsluiting en moet bekend zijn met alle zorgprocessen binnen het ziekenhuis.
Daarnaast zeer ervaren in het werken met Microsoft Excel.
Overige eisen:
  • Ervaring met ontsluiting (d.m.v SQL) in XCare (indien geen XCare dan toch minimaal een ander ZIS);
  • Ervaring met ontsluiting van het XNT schema van SDE (formulieren in Horizon van Nexus Nederland);
  • Vragen van de gebruiker goed kunnen omzetten in een heldere technische definitie. (een vraag kan heel simpel binnen komen, bijvoorbeeld de vraag: ik wil de productie van de poli cardiologie in 2014 weten. Deze vraag lijkt heel simpel, maar bij deze vraag is de definitie niet helder en zijn er meer gegevens nodig om de vraag goed te kunnen beantwoorden);
  • Ervaring in interpretatie van de landelijke indicatoren. (In ieder geval Kwaliteitsinstituut en IGZ, maar indien meer ervaring alleen maar mooier). Dit omdat er tijdens de periode van zwangerschapsverlof geschoond moet worden;
  • Ervaring in Windows scripting;
  • Ervaring in ontsluiting van het DWH van VCD. Of eventueel kennis hebben van wat er te ontsluiten is in het DWH (zodat vragen die door F&I beantwoord kunnen worden ook daar neergelegd kunnen worden).

Arbeidsvoorwaarden
Arbeidsduur: een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, voor 4 maanden tot 1 oktober 2015 voor gemiddeld 32 uren per week.
Werktijden: conform rooster.
Salariëring: volgens CAO-Ziekenhuizen, functiegroep 45.

Reageren op de vacature Applicatiebeheerder
Wij ontvangen graag uw reactie met motivatie en curriculum Vitae ter attentie van Erik van Dijk, teamleider functioneel beheer vóór 1 juni aanstaande via onze sollicitatiepagina.

  • Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgebracht. Interne kandidaten hebben voorrang in de selectieprocedure.
  • De sollicitatiegesprekken hebben wij ingepland op maandag 8 juni.

Meer informatie over deze functie wordt u graag verstrekt door Erik van Dijk, teamleider functioneel beheer, tel.nr. 0413-403930 of door René van den Reek, datawarehous specialist, 0413-403913 of door Nadra Krook, beheerder – data management, tel.nr. 0413-403944.

Gelieve bij uw sollicitatie het vacaturenummer 053 te vermelden.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten