vrijdag 22 mei 2015

Full-Stack Developer StackState bij Xebia“There is nothing in the world as powerful as an idea whose time has come”Onze nieuwste veelbelovende StartUp Stackstate ontwikkelt een innovatief B2B product met een enorm potentieel wereldwijd.

Innovatieve hoogvliegers met een heilige autoriteitsmissie; wij als Xebia zijn met deze ingrediënten inmiddels gegroeid tot een toonaangevende high-end IT organisatie van ruim 500 medewerkers met vestigingen in Nederland, Frankrijk, de Verenigde Staten en India. Ondernemende professionals dus, georganiseerd in zelfstandige cellen, met een eigen thema, voorop- en vooruitlopend en alle op hun eigen-wijze verantwoordelijk voor de realisatie van onze gemeenschappelijke autoriteitsmissie.
Onze nieuwste veelbelovende start-up StackState ontwikkelt een innovatief B2B product met een enorm potentieel wereldwijd en is daarbij ook de eerste in zijn soort. Deze door een team high-end developers gebouwde killer applicatie dient om complexiteit in grote IT-organisaties te beteugelen. De applicatie zal middels een schaalbaar internationaal verkoopmodel de wereld gaan betreden. De applicatie is volledig web gebaseerd (Angular/ Typescript) en maakt veelvuldig gebruik van 3d graphics (WebGL).

Full-Stack Developer StackState


Het team
Stackstate is een snel groeiende Startup van momenteel zes collega’s. We zoeken jou erbij om samen met ons twee producten te ontwikkelen: de Stackstate monitoring applicatie en een eigen Graph database welke opensource zal gemaakt worden.

De uitdaging
Voorlopen op andere developers en kwalitatief hoogstaande software oplossingen leveren is wat wij doen. Wij zijn goed in back-end en front-end ontwikkelen, van het begin tot het eind in het hele proces van softwareontwikkeling. Wij werken aan de meest innovatieve web-based functies, producten en mobiele applicaties.

Wie zoeken wij?
Een professional met de juiste vibe; bereid om in jezelf te investeren, leergierig en nieuwsgierig naar het verleggen van je grenzen. Xebia/ StackState staat of valt bij de passie van zijn werknemers: daarom verwachten we ook van je om je kennis en energie over je Stackstate teamleden en binnen Xebia te willen verspreiden.

Wij zijn op zoek naar:
 • Intelligente mensen die technisch goed onderbouwd en analytisch sterk zijn. HBO/WO werk- en denkniveau is noodzakelijk.
 • Samenwerken, je vindt het leuk om in een klein team met een echte start-up mentaliteit te werken. Je kunt tegen kritiek en probeert jezelf steeds weer te verbeteren.
 • Ambitie, je durft initiatief te nemen, hebt een ‘can do’ instelling en weet met energie, bevlogenheid en vertrouwen deze rol uit te bouwen; je bent bij Xebia/ StackState smid van je eigen geluk.
 • Je maakt graag gebruik van de nieuwste technieken en zoekt naar uitdagingen en toepassingen.
 • Kennis over technologieën zoals Java, Scala, AngularJS, Graph databases, Domain Specific Languages, NodeJS, SASS, Javascript/ Typescript, ThreeJs, WebGL/OpenGL en HTML5
 • Kennis van 3D modelering en/ of ontwikkeling in bijvoorbeeld Sketchup of 3D Studio Max is een grote pré.

Xebia biedt
We bieden je de ruimte om jouw expertise en persoonlijke vaardigheden ten volle te benutten en uit te bouwen. Een unieke kans om de wereld te veroveren met een nieuw en uitdagend product.
 • Samenwerken met A klasse ontwikkelaars aan uitdagende producten
 • Inspirerende omgeving op loop afstand van Utrecht centraal
 • Ruim opleidingsbudget
 • Nieuwste Macbook en iPhone of andere telefoon/ computer naar keuze
 • Een goed salaris en extra’s

Nieuwsgierig?
We vertellen je graag meer of nodigen je uit op een van onze events! Neem alsjeblieft contact op met Aila Albrecht (+31 6 158 90 277, aalbrecht@xebia.com).

Keywords: Developer, Development, Software Ontwikkelaar, Java, Scala, AngularJS, Graph databases, Domain Specific Languages, NodeJS, SASS, Javascript/ Typescript, ThreeJs, WebGL/OpenGL, HTML5, 3D modelering, Sketchup, 3D Studio Max

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten