maandag 18 mei 2015

Technisch Verkoopmedewerker Binnendienst bij Energiewacht GroepEnergiewacht Groep is al jaren actief als serviceorganisatie voor verwarmingstoestellen en warmwatertoestellen. Met meer dan 240 medewerkers staan we dagelijks klaar voor onze 220.000 particuliere en zakelijke klanten. Maar we doen méér dan alleen de vertrouwde CV-ketel: we ontzorgen onze klanten op het gebied van het hele binnenklimaat. We geven energieadvies, doen veiligheidskeuringen, isoleren woningen, leveren beveiligingssystemen en verbeteren woningventilatie. Duurzame producten zoals b.v. zonneboilers en zonnepanelen worden daarbij steeds belangrijker.

Voor een nieuwe functie, zijn wij op zoek naar een ambitieuze:


Technisch Verkoopmedewerker Binnendienst


38 uur per week, flexibele werktijden op basis van verschoven uren (incl. avonddiensten).
Een en ander in overleg nader te bepalen.


Functieomschrijving:
In deze veelzijdige, commerciële binnendienstfunctie (incidenteel is buitendienst mogelijk) op onze vestiging Zwolle, ben je verantwoordelijk voor de verkoop en verhuur van verwarming- en warmwatertoestellen voor de particuliere markt. Je hebt dagelijks contact met onze (potentiële) klanten en adviseert over de producten van de Energiewacht Groep met als doel te komen tot een huur- of koopcontract met de klant. Je werkt online offertes uit, beantwoordt alle voorkomende vragen en draagt zorg voor een adequate opvolging van de uitgebrachte offertes of gegunde opdrachten. Werken met targets is voor jou een uitdaging!

Functie-eisen:
Voor de juiste uitoefening van bovengenoemde functie is een MBO opleiding (niveau 3 of 4) op commercieel/technisch gebied, aangevuld met relevante vakgerichte trainingen een vereiste. Daarnaast heb je minimaal drie jaar commerciële binnendienst ervaring en affiniteit in de installatietechniek en beschik je over rijbewijs B. Je bent communicatief zowel schriftelijk als mondeling zeer sterk, een doorzetter, klant- en resultaatgericht en je hebt een goede telefoonstem. Tevens houd je van pionieren in de markt en ben je proactief in het benaderen van nieuwe klanten en het signaleren van kansen. Ruime kennis en ervaring met het MS Office pakket is een pré.

Energiewacht Groep biedt:
Naast een prettige werksfeer, bieden wij een marktconform salaris volgens de CAO Technisch Installatiebedrijf en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer weten of meteen solliciteren:
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Luuk van Dam (hoofd verkoop & marketing) via 06 49 31 73 68 of met Ellen Burgers (personeelsadviseur) via 06 49 31 77 09.

Solliciteren:
Voldoe je aan de functie-eisen en wil je de uitdaging aangaan, dan ontvangen wij graag je sollicitatiebrief voorzien van cv uiterlijk 29 mei 2015 via onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten