woensdag 20 mei 2015

Accountmanager Duitstalig Europa bij Eosta B.V.Eosta B.V. te Waddinxveen is voorloper en trendsetter op het gebied van het vermarkten van biologische en fair trade groente & fruit producten. Het succes van de onderneming is het gevolg van een unieke combinatie van zakelijkheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Nature & More, het voor de AGF sector ongekend sterke ‘trace & tell’ merk is daar een voorbeeld van. Visie, veelvuldige innovaties, een ijzersterk team van 85 medewerkers zorgen voor een groot vertrouwen in de toekomst. Onze kernwaarden: authentiek, samen en verantwoord. De ketenregie van Eosta omvat niet alleen inkoop, verkoop en distributie, maar ook teeltbegeleiding en ontwikkeling.

De markt voor biologisch blijft groeien! Voor deze uitdaging zijn wij op zoek naar een:

Accountmanager Duitstalig Europa M/VFunctie omschrijving
voor ons internationale commerciële team dat de keten beheert van biologische en fair trade groente & fruit van teler tot consument.

Wij verkopen producten van onze wereldwijd gevestigde telers in Europa, Zuid-Amerika, Afrika, het Verre Oosten en de USA. Wij zouden graag samen met jou onze verkoop naar de retail en de natuurvoedingsgroothandel in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland verder ontwikkelen.

Aan jou de uitdaging om vanuit de verkoopstrategie voor dit marktgebied schitterende producten met een meerwaarde goed in de markt weg te zetten voor onze telers. Je krijgt een eigen pakket aan klanten (retail en groothandel) en veel vrijheid om je ideeën uit te werken. Je hebt dagelijks contact met de klant met als doel het vergroten van zijn biologisch assortiment. Je bedenkt innovatieve producten en acties onder Nature & More. Je combineert keuzes op het gebied van verkoopstrategie, marketing, product, logistiek, etc. De verkopen vinden vooral telefonisch plaats vanuit het kantoor in Waddinxveen, daarnaast bezoek je regelmatig je klanten. De business in verse producten vereist snel en secuur, maar ook proactief handelen. Je komt terecht in een prettige sfeer bij een jonge club enthousiaste collega’s waar duurzaamheid, leiderschap laag in de organisatie en een hands-on mentaliteit voorop staan.

Profiel
  • Commerciële (agrarische) opleiding op minimaal HBO-niveau
  • Aantoonbare commerciële ‘drive’ en bij voorkeur commerciële werkervaring in snelle (dagelijkse) handel met versproducten, zoals AGF
  • Beheersing Duitse en Engelse taal
  • Ondernemend, commercieel dynamisch, gesprekspartner voor de klant, oog voor het onderscheidend vermogen en merkbeleid van de onderneming, creatief
  • Kan prioriteiten stellen, kan snel schakelen, jaagt achter de handel aan, maar is ook proactief
  • Werkt gestructureerd en is secuur
  • Sociaal competent, zelfkritisch, kan omgaan met imperfecties van anderen, is oplossingsgericht
  • Affiniteit met tuinbouw/akkerbouw, biologisch, fair trade en duurzaamheid

Geïnteresseerd?
Spreekt deze functie je aan, stuur dan je motivatie met CV aan Cornelie Eichelsheim / HR Manager. Mijn mailadres is cornelie.eichelsheim@eosta.com. Voor meer informatie kun je contact met mij opnemen op 0180 635500.

Acquisitie nav deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Geen opmerkingen:

Een reactie posten