maandag 18 mei 2015

Project Engineer bij Aviko EuroFreezEurofreez te Proven (West Vlaanderen) maakt deel uit van de Aviko Groep. We produceren een assortiment hoogwaardige aardappelspecialiteiten zoals een breed assortiment aan frieten, diepvriespurees, snacks en gratins. Eurofreez bedient klanten in Retail, Food Service en Industrie en exporteert naar meer dan 60 landen.

Project Engineer


M/V
Locatie Proven


Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor het initiëren, leiden en succesvol afronden van projecten met als doel het vernieuwen, vervangen, verbeteren en uitbreiden van apparatuur, installaties en gebouwen.
Je voert projecten uit van A tot Z voor de verschillende afdelingen. Je analyseert de case en maakt een grondige voorbereiding. Na goedkeuring van je project zorg je voor een goede implementatie. Je communiceert met alle betrokken partijen - intern en extern – over de voortgang van het project. Je volgt de planning, de kwaliteit, het budget en de eisen nauwkeurig op. Na de oplevering zorg je voor een goede nazorg van het project.

Wat breng jij mee?
Je hebt een Master Elektromechanica/ Mechanica of een Bachelor EM/M met ervaring. Bij voorkeur heb je enkele jaren relevante werkervaring in een technische functie bij voorkeur in de levensmiddelenindustrie. Daarnaast vragen wij:
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • projectmanagement vaardigheden
  • Goede plannings- en organisatievaardigheden

Waar ga je werken?
Wij bieden jou een uitdagende functie in een stabiel en groeiend bedrijf in een filevrije regio. Er is ruimte voor opleiding en initiatief in een motiverende werkomgeving.

Solliciteren
Ben je geïnteresseerd in de functie van Project Engineer? En wil je het maximale uit jezelf halen? Maak dan gebruik van onze sollicitatiepagina om direct te solliciteren. Evelyn Tyteca zal je sollicitatie in behandeling nemen. Heb je nog vragen over de functie dan kun je die stellen aan Evelyn Tyteca, zij is bereikbaar via +32 479-990200. Het natrekken van een referentie kan onderdeel uitmaken van onze procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: vacature Project engineer, West-Vlaanderen, Techniek, Engineering, Project Engineer, Voedingsmiddelenindustrie, Elektromechanica, Mechanica, België

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten