woensdag 20 mei 2015

Commercieel Medewerker Binnendienst bij Milieu Service NederlandCommercieel Medewerker Binnendienst - Amsterdam


(40 uur)


Ben jij klantgericht, servicegericht en een echt verkoopdier? Heb je overtuigingskracht en de capaciteiten om administratieve taken te combineren met verkoop taken? Wil je bovendien bijdragen een de groei van een no-nonsense organisatie? Lees dan snel verder!

De baan
Vanwege de groei van onze organisatie zijn we op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst. Je bent verantwoordelijk voor 1) Administratieve taken, zoals frequentie wijzigingen, opzeggingen, lastige starters en fictieven en 2) Commerciële taken, zoals het opzetten en uitvoeren van diverse belacties om nieuwe business te genereren. Dit doe je door plannen op te stellen en de doelgroep te bepalen om vervolgens de bel actie op te zetten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het inwinnen van de juiste informatie van nieuwe klanten. Dit doe je door proactief outbound te bellen. Je bent tevens verantwoordelijk voor alle internet aanvragen van potentiële opdrachtgevers. Met jouw commercieel inzicht zorg je ervoor dat deze aanvragen adequaat opgepakt en behandeld worden.

Jij
 • Je hebt een afgeronde relevante hbo opleiding
 • Je ziet het als uitdaging om klanten te allen tijde tevreden te houden
 • Naast jouw commerciële instelling kun je goed luisteren en heb je empatisch vermogen
 • Je hebt ervaring op het gebied van inbound- en outbound callcenter, customer- en/of Sales support;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift
 • Je ben resultaatgericht, probleemoplossend en zelfstandig met een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je hebt goede kennis en beheersing van MS office en affiniteit met administratieve systemen en procedures
 • Je bent woonachtig in of rond Amsterdam, aangezien je werkt vanuit ons kantoor in Amsterdam

Wij
 • Wij bieden jou een goed marktconform salaris
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een premievrij pensioen
 • Je komt te werken binnen een informeel en ambitieus bedrijf, waarbij je regelmatig teambuilding-uitjes mag verwachten!

Solliciteren op de vacature Commercieel Medewerker Binnendienst
Ben je enthousiast geworden over de functie van Commercieel Medewerker Binnendienst? Voldoe je bovendien aan de vereiste kennis en vaardigheden? Stuur dan je cv en sollicitatiebrief via het sollicitatieformulier t.a.v. Patricia van Deursen, Corporate Recruiter. Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure. Voor vragen kun je tevens bij Patricia van Deursen terecht via recruitment@milieuservice.nl.

Wie zijn wij
Milieu Service Nederland is een middelgroot afvalmanagement bedrijf met als kernactiviteit de verkoop van afvaloplossingen voor de zakelijke markt. Vanuit de locatie in Amsterdam bieden wij onze diensten in geheel Nederland aan.

De organisatie kenmerkt zich door korte communicatielijnen, een directe stijl van leidinggeven en een hoog ambitieniveau, met duidelijke kaders en afspraken. Het bedrijf kan worden omschreven als resultaatgericht en no-nonsense. Op dit moment werken er circa 60 medewerkers verdeeld over de verschillende onderdelen van het bedrijf.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: vacature Commercieel Medewerker Binnendienst Amsterdam, Sales Support, Telefonische Verkoop, Callcenter, Customer Support, Noord-Holland

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten