donderdag 21 mei 2015

Business Data Analist bij Copaco Nederland B.V.Copaco is een commercieel en dynamisch familiebedrijf dat snel groeit, ondernemend is en lef toont. Onze core business betreft de distributie van Informatie en Communicatie technologie in de Benelux en Frankrijk.

Copaco is een jonge organisatie waar medewerkers worden uitgedaagd om zich te blijven ontwikkelen en het optimale uit zichzelf te halen. De medewerkers van Copaco maken het verschil. Proactief, klantgericht, hard werken, maar ook openheid en een prettige sfeer zijn op werken bij Copaco Nederland van toepassing. Door jarenlange ervaring hebben wij veel kennis in huis, waarmee we onze klanten optimaal kunnen bedienen. Hier volgen diensten zich in een rap tempo op, worden grenzen verlegd en uitdagingen met beide handen aangepakt.

Copaco heeft voor haar vestiging te Eindhoven een vacature voor een:

Business Data Analist


(fulltime, 40 uur)


Functieomschrijving Business Data Analist:
Als Business Data Analist draag je zorg voor het verkrijgen van doorlopend inzicht in klantenbehoeften en de trends in onze markt. Je doet dit aan de hand van data analyses en statistische modellen. Je rapporteert hierbij rechtstreeks aan de directie.

Een greep uit de hieruit voortkomende taken:
  • Informatieanalyse: uitvoeren van structurele database analyses en vertalen van deze analyses naar adviezen;
  • Procesanalyse: de organisatie voorzien van informatiestructuren ter verbetering van de primaire processen binnen de organisatie;
  • Organisatieadvies: aan de hand van data analyses advies geven bij ontwikkelingen binnen de organisatie, op het vlak van sales, marketing, IT en logistiek.

Profiel:
Ben jij analytisch en cijfermatig zeer sterk en heb je enige jaren ervaring met SAP en Business Intelligence pakketten? Ben je zeer vaardig in Excel, ben je kritisch en gedreven en heb je een academisch niveau ? Dan hebben wij voor jou de juiste uitdaging. Bij Copaco krijg je de ruimte om zowel zelfstandig als in teamverband je vakkundigheid te ontwikkelen.

Copaco biedt:
Ga je bij Copaco aan de slag, dan kom je terecht in een commercieel en dynamisch bedrijf dat snel groeit, ondernemend is en lef toont. Ben je gedreven dan biedt Copaco je veel ruimte om je ambities waar te maken. Je krijgt alle kansen om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling en carrière.

Interesse in deze uitdagende functie?
Laat dan jouw CV en motivatiebrief achter via onze sollicitatiepagina.

Meer informatie?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jara van der Steen, Corporate Recruiter via recruitment@copaco.nl of 024 3 722 800.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten