vrijdag 22 mei 2015

Software Tester bij Eijsink Afrekensystemen BVSoftware ontwikkelen bij Eijsink betekent het omarmen van een belangrijk Agile principe:

‘Onze hoogste prioriteit is het tevredenstellen van de klant door het vroegtijdig en voortdurend opleveren van waardevolle software.’

Daarnaast zijn wij fervent aanhanger van de SCRUM methodiek en DevOps. Wij stimuleren en dagen jou in deze omgeving graag uit. ‘Continuous integration’ en ‘Continuous delivery’ zijn voor jou dan ook geen onbekende termen.

Help jij ons vanuit het perspectief van Kwaliteit verder met de optimalisatieslagen en de voorstaande groei en professionalisering?

Wij zoeken voor ons hoofdkantoor in Wateringen op zoek naar een:


Software TesterSoftware tester bij Eijsink
Het ontwikkelen van innovatieve totaaloplossingen, webbased applicaties en mobiele oplossingen is een continu proces bij Eijsink. Naast het innoveren van bestaande oplossingen, zijn we volop bezig met de bouw van een geheel nieuw softwareplatform met de meest moderne “state of the art” technieken.

Door de sterke groei van onze organisatie, met name op het gebied van softwareontwikkeling, zijn we voor onze vestiging in Hengelo op zoek naar een software tester met passie voor het vak.

Jouw rol als software tester:
Je bent verantwoordelijk voor het testen van de vervaardigde software. Het bewaken van de kwaliteit van de software is het uitgangspunt. Daarbij maak je gebruik van de standaarden op het gebied van methoden en technieken voor testen zoals TMap Next en Agile Testing. Verder stel je gedegen testscenario’s per product op en onderhoud je deze. Je vervaardigt en onderhoudt de documentatie en het releasebeheersysteem. Verder wordt van jou verwacht dat je actief meedenkt en vernieuwingen en innovaties op Testgebied op de voet volgt. Agile Testing Nederland 2016 staat bijvoorbeeld al in jouw agenda. Daarnaast handel je proactief voor het aandragen van verbeteringsvoorstellen voor de organisatie en haar producten.

Wat verwachten wij van jou:
Je benadert de uitdagingen binnen de software vanuit een bedrijfskundig perspectief (business value), bezit sterke analytische vaardigheden, bent stressbestendig en communicatief sterk.
Je bent een echte teamspeler en een volwaardig sparringpartner. Je beschikt dan ook over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je kunt je werk goed organiseren, plannen en zelfstandig uitvoeren.

Verder heb je:
 • HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur een afgeronde, relevante opleiding).
 • Minimaal 5 jaar werkervaring als tester.
 • Ervaring met het zelfstandig opstellen van testscenario’s.
 • Cursussen of trainingen op het gebied van test methodieken (zoals TMap Next).
 • Ervaring met het schrijven van testscripts en automatische testtools (zoals Testcomplete).
 • Aantoonbare kennis van het testen van web omgevingen en ervaring met het testen van mobiele applicaties.

Wat bieden wij:
 • Een uitdagende, fulltime functie met veel zelfstandigheid.
 • Innovatieve projecten.
 • Ruimte om te groeien en opleidingsmogelijkheden.
 • Marktconform salaris.
 • Vergoeding voor reiskosten woon-werkverkeer.
 • Uitstekende pensioenregeling.
 • Arbeidsongeschiktheidsverzekering.
 • ANW-hiaat verzekering
 • Elke dag een heerlijke lunch, ’s ochtends dus geen eigen broodjes meer smeren.

Heb je interesse in deze functie?
Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV! Je kunt je sollicitatie t.a.v. Yvette Langermans achterlaten op onze sollicitatiepagina. Voor vragen en meer informatie over de functie van software tester neem je contact op met Jan-Dirk Bel (Manager) op nummer 074 - 250 55 00.

Over Eijsink
Eijsink biedt totaaloplossingen om bedrijfsprocessen te optimaliseren en te faciliteren. Naast kassa’s en afrekensystemen leveren wij loyalty systemen waarmee onze klanten hun gasten en klanten kunnen binden en mogelijkheden hebben om tafels te reserveren. Maar ook systemen om personeel te plannen en inzicht in personele kosten te creëren en te koppelen of te integreren met boekhoudpakketen en logistieke systemen. Tevens verzorgt Eijsink brede en specialistische (cashless) betaaloplossingen als pin- en inhouse betaalsystemen.

Wij doen alles in eigen beheer. Met onze softwareontwikkeling, projectmanagement, systeemimplementatie, helpdesk en technische dienst bieden wij bedrijfszekerheid voor onze klanten. 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.

Het ontwikkelen van innovatieve oplossingen is bij ons een continue proces. Een team van 25 eigen ontwikkelaars houdt zich hier dagelijks mee bezig. Ontwikkelingen zoals het optimaliseren van gastbeleving, de 24-uurs economie, veranderend aankoopgedrag en niet op de laatste plaats nieuwe technologische toepassingen, zorgen ervoor dat je continu moet innoveren om bij te blijven. Wij proberen constant een stap voor te lopen. Met onze software-oplossingen spelen we proactief in op klantvragen en signalen uit de markt.

Eijsink is een echt familiebedrijf. De sfeer is informeel en persoonlijk, de mentaliteit echt Twents: we stropen de mouwen op. In 30 jaar zijn wij uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 160 betrokken medewerkers. Wij zijn ambitieus en bieden zekerheid; voor klanten én medewerkers. Als landelijke organisatie opereren wij regionaal vanuit onze vestigingen in Hengelo (hoofdkantoor), Amsterdam, Breda, Den Haag en Emmeloord. Onze oplossingen kom je (bijna) overal tegen: pretparken, musea, ziekenhuizen, restaurants, beachclubs, cafés, catering, slijterijen, juweliers en bruin- en witgoed zaken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten