dinsdag 26 mei 2015

Coördinator / Designer E-Business bij Sligro Food GroupFunctie
Sligro Food Group heeft haar eigen software ontwikkelafdeling waar de afgelopen 75 jaar alle kernsystemen van het bedrijf zelf ontwikkeld zijn. De afdeling ICT e-business is technisch verantwoordelijk voor tientallen websites, miljoenen bezoekers en een substantiële omzet. Er staan uitdagende projecten gepland die de online aanwezigheid van de totale Sligro Food Group moeten vergroten. Denk aan het redesignen van bestaande websites, koppelingen realiseren met online diensten en het integreren van ons ERP systeem met de buitenwereld.

Om bovenstaande zaken te realiseren zijn we op zoek naar een nieuwe collega die als spin in het web fungeert tussen de ICT-afdeling, de externe partijen en de interne organisatie. Heb jij een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en houd jij van e-business? Ben jij een communicator die keuzes durft te maken, heldere plannen opstelt en technisch onderlegd is? Dan willen wij graag met jou gaan samenwerken!

Voor de ICT e-business afdeling zijn wij op zoek naar een:

Coördinator / Designer E-Business

“met een passie voor Foodservice en Foodretail”


In deze functie speel je een belangrijke rol bij de keuze tussen zelf ontwikkelen of het inzetten van standaard applicaties. Dit op basis van requirements vanuit de business. Je bent (mede) verantwoordelijk voor het gestructureerd maken en vastleggen van het functioneel ontwerp tot en met de implementatie van de oplossing. Je biedt ondersteuning bij de gebruikerstesten. Belangrijk kenmerk van deze functie is de afstemming met business stakeholders.

Belangrijke taken en verantwoordelijkheden in deze functie:
  • Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en realiseren van e-business oplossingen voor zowel Sligro Foodservice als Foodretail;
  • Je draagt zorg voor het inventariseren en het analyseren van business requirements en je maakt op basis hiervan een juiste vertaalslag naar passende ontwerpen en oplossingen;
  • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van projectplannen afgestemd op de wensen van de klant en het bedrijfsdoel;
  • Je signaleert knelpunten en risico’s en speelt hier actief op in;
  • Je ontwikkelt actief kennis en volgt ontwikkelingen en trends met betrekking tot het eigen verantwoordelijkheidsgebied – speelt hier op adequate wijze op in;
  • Je draagt zorg voor de dagelijkse aansturing van het service management, wijzigingen en projecten, bewaakt de voortgang en zorgt ervoor dat deadlines gehaald worden;
  • Je draagt zorg voor het opstellen van rapportages t.b.v. verbetering van de dienstverlening.
  • Je neemt deel aan het team-, project- en werkgroep overleg.

Profiel
Wij zijn op zoek naar “aanpakkers” met passie voor het e-business vak. Je hebt een afgeronde technische HBO opleiding, het liefst richting bedrijfskundig informatica. Je hebt 3 tot 5 jaar werkervaring in een projectmatige service organisatie, hierin heb je teams van ongeveer 5 personen aangestuurd. Je hebt ruime ervaring met Content Management Systemen en E-Commerce systemen. Je bent zelfstandig en zelf startend, resultaat- en zeker ook servicegericht. Naast een teamspeler ben je ook iemand die zelfstandig kan werken en zijn mannetje weet te staan. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, bent probleemoplossend gericht en behoud het overzicht.

Competenties
Klantgericht samenwerken, resultaatgericht samenwerken, initiatief nemen, communiceren, aansturen van anderen, probleemoplossend werken, plannen en organiseren.

Een brede, uitdagende functie in een organisatie die te omschrijven is als licht eigenwijs, open communicerend en informeel. De onstuimige groei van Sligro Food Group zorgt voor een dynamische werkomgeving waar elke dag vele beslissingen genomen dienen te worden. Een prettige, informele werkomgeving met korte communicatielijnen, waar ruimte is voor eigen inbreng, initiatieven en persoonlijke ontwikkeling.

Interesse?
Ben jij die Coördinator / Designer E-Businessdie wij zoeken? Solliciteer dan nu via onze sollicitatiepagina en sluit je motivatie en CV bij.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met recruiter Nikkel Abbing, op telefoonnummer 06 – 53606491 of op telefoonnummer 0413-370 908.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten