woensdag 13 mei 2015

PCB Ontwikkelaar bij Johannus OrgelbouwIn het hart van Nederland, om precies te zijn in het bosrijke Ede, staat ons bijzonder bedrijf; Johannus Orgelbouw, producent van klassieke digitale orgels. Johannus Orgelbouw is opgericht in 1971 en is de afgelopen decennia uitgegroeid tot een internationaal en toonaangevend bedrijf met circa 50 medewerkers.

Wij zoeken voor onze afdeling R&D een


PCB OntwikkelaarFunctie
Jij komt te werken bij een bedrijf dat de eigen producten volledig zelf ontwikkelt van A tot Z, aan zowel de hardware als aan de software kant. In een team van 2 hard- en 3 software ontwikkelaars ontwikkel je PCB’s ten behoeve van de (door)ontwikkeling van digitale orgels. Je moet goed kunnen samenwerken om georganiseerd projecten te kunnen voltooien waardoor je als PCB Ontwikkelaar één van de belangrijke schakels bent in de proces- en productinnovatie van bestaande en nieuwe producten of onderdelen hiervan. Jouw bijdrage resulteert in nieuwe en betere producten die niet alleen voldoen aan de vereiste keuringseisen, maar waarin ook de juiste balans is gevonden tussen technologie en een efficiënt productieproces. Je zoekt en selecteert toepasbare componenten t.b.v. halffabricaten, waarbij je rekening houdt met prijs, kwaliteit en de beschikbaarheid op de lange termijn. Je rapporteert in deze functie aan de Technisch Directeur.

Functie-eisen
Teamgerichtheid en goede communicatie vaardigheden zijn in deze functie belangrijke kernwaarden. Je hebt het vermogen om buiten bestaande kaders te denken waardoor je mogelijkheden ziet waar anderen ze niet (meer) zien. De persoon die wij zoeken heeft daarnaast:
  • Een afgeronde HBO Elektronica opleiding;
  • Minimaal 3 jaar ervaring met het ontwikkelen van PCB’s;
  • Kennis van een PCB-ontwerpprogramma, bij voorkeur Ultiboard of Pads;
  • Doorzettingsvermogen en een “dat lossen we wel op” mentaliteit;
  • De houding van een teamplayer die binnen zijn vakgebied zelfstandig kan werken;
  • Goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal in woord en geschrift.

Johannus Orgelbouw biedt:
Een zelfstandige functie met veel ruimte voor initiatief binnen een gemotiveerd en professioneel team.
Uitstekende werksfeer in een familiebedrijf van gepassioneerde orgelbouwers waar woorden als toewijding en rentmeesterschap geen clichés zijn.
Naast een leuke positie in onze organisatie en een goede teamspirit, krijg je volop de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen in je vakgebied.

Interesse?
Bij interesse voor de functie van PCB Ontwikkelaar ontvangen wij graag een CV en motivatiebrief via onze sollicitatiepagina.
De sollicitatie kan voor 26 mei 2015 achtergelaten worden op onze sollicitatiepagina.

Voor informatie is Marja Verweij bereikbaar op nummer 0318 – 74 21 42.

'Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld’


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten