maandag 18 mei 2015

Junior Auditor bij Balance B.V.Voor een vooraanstaande instantie in de financiële dienstverlening zoeken wij op korte termijn een:

Junior Auditor


“jonge professional voor 3 dagen per week”


Onze opdrachtgever is een toonaangevende instantie in de financiële dienstverlenging. In het licht van recente ontwikkelingen en gebeurtenissen in de financiële sector staat interne beheersing hoog op de agenda. De organisatie zet momenteel belangrijke stappen om de interne beheersing verder te professionaliseren. Ik dit kader zoeken zij versterking van een slimme ambitieuze junior auditor met een constructief kritische blik de organisatie verder helpt.

Over de functie
In de positie van junior auditor/medewerker IC toets je processen binnen deze complexe organisatie. Hiervoor beweeg je je door de gehele organisatie. Je voert risk assessments uit en bent gewend adviesgesprekken te voeren. Tevens behoren tot de werkzaamheden het toetsen van opzet, bestaan en werking van het interne beheersingssysteem. Evenals het controleren van processen en objecten en het opstellen van controleprogramma’s daarvoor. Beoordelen van en adviseren over de effectiviteit van het stelsel van maatregelen van interne controle vormt een belangrijk onderdeel. Daarnaast zul je participeren in ontwikkelingstrajecten van geautomatiseerde systemen.

Jouw profiel
  • Minimaal afgeronde HBO opleiding (voorkeur Accountancy);
  • 2-4 jaar relevante werkervaring binnen de Accountancy en/of op een afdeling Interne Controle;
  • ervaring in de financiële dienstverlening is een pré;
  • ervaring met het uitvoeren van risk assessments;
  • ervaring met het zelfstandig voeren van adviesgesprekken;
  • proactief en communicatief;
  • analytisch en accuraat;
  • organisatie sensitief.

Het betreft een functie voor 24 uur voor minimaal 6-12 maanden. Uiterlijke beschikbaarheidsdatum is eind juni 2015. Deze functie kan op zelfstandige basis (ZZP) worden uitgevoerd of vanuit een dienstverband met Balance.

Wij bieden
Werken bij Balance betekent dat je wordt opgenomen in een groot netwerk van professionals die houden van afwisseling. Wij halen voor jou de meest interessante opdrachten uit de markt. En we zijn gul met het delen van onze kennis en ervaring.
Ambitie wordt gewaardeerd, initiatief beloond. Met opleidingen, expertbijeenkomsten en persoonlijke ontwikkeltrajecten. En vanzelfsprekend met goede arbeidsvoorwaarden.

Over Balance – Advies, Projecten, Interim
Waar grote, complexe projecten gerealiseerd worden, brengt Balance kennis in praktijk. Al meer dan 18 jaar. Onze ruim 350 consultants en specialisten analyseren, adviseren, managen, implementeren of voeren uit. Vanuit het Balance netwerk werken financiële, juridische, technische en projectmanagement experts samen onder één dak. Blikvelden worden zo breder. En onze dienstverlening krachtiger. De persoon achter de consultant beschouwen wij als het meest cruciaal voor het managen van succes. Want kennis moet ‘klikken’. Balance is een dochteronderneming van het Amerikaanse Hudson, dat in meer dan 20 landen is gevestigd. Bekijk www.balance.nl voor meer informatie.

Solliciteren
Je motivatie stuur je onder vermelding van vacaturenummer BA728642 via onze sollicitatiepagina.

Contactinformatie
Meer weten? Neem e contact op met Marit van Aken via telefoonnummer 06-51318656.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten