woensdag 20 mei 2015

Medewerker Verhuur bij Loxam/Workx Materieelverhuur BVLOXAM / Workx Materieelverhuur is de partner op het gebied van materieelverhuur met een totaal pakket aan optimale dienstverlening. Het hoofdkantoor is gevestigd in Zoetermeer en met ruim 40 vestigingen is Workx een belangrijke landelijk speler. Van hoogwerkers tot handgereedschap, van aggregaten tot meetapparatuur : Workx regelt het allemaal ! Met ruim 35.000 artikelen is Workx één van de grootste Nederlandse allround verhuurders van materieel. Workx is meer dan alleen materieelverhuur : onze ruim 300 toegewijde specialisten staan altijd klaar voor de klant met een zeer deskundig advies. En dat 7 dagen per week en 24 uur per dag. We zeggen dan ook niet voor niks 'Workx weet hoe het werkt'.

Voor onze vestiging in Utrecht zijn wij op zoek naar een

Medewerker VerhuurWerken bij LOXAM / WORKX
LOXAM / Workx staat voor uitstekende service, advies op maat en een uitmuntende dienstverlening. En jij bent ons visitekaartje! Jouw taken bestaan o.a. uit het uitgeven, innemen en controleren en onderhouden van het verhuurde materieel. Het bezorgen en ophalen van het materieel behoort ook tot de vaste taken.

LOXAM / WORKX dat ben jij
Heb je affiniteit met de branche en met het product. Ben je flexibel, collegiaal en (commercieel) resultaatgericht en beschik je over technische kennis en vaardigheden. Ben je daarnaast communicatief sterk en in het bezit van rijbewijs B(E) en VCA-basis? Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega!

LOXAM / WORKX biedt jou graag
  • een uitdagende werkomgeving
  • een marktconform salaris
  • een team met enthousiaste collega’s
  • een plek in een snel groeiende organisatie

Workx is geen werkplek maar een kans om je persoonlijk te ontwikkelen in een professionele, servicegerichte, succesvolle organisatie.

LOXAM / WORKX heeft jouw interesse?
Ben je geïnteresseerd? Laat dan je motivatie en CV o.v.v. MEDVEH2015 achter via onze sollicitatiepagina.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten