dinsdag 19 mei 2015

Coördinator Online bij KWF KankerbestrijdingCoördinator Online


(38 uur per week - Amsterdam)


De Coördinator Online is verantwoordelijk voor de vertaling en het uitdragen van de kaders van merk – en corporate communicatie strategie naar online en het op basis van de kaders doorontwikkelen van de website kwf.nl en webomgeving voor optimale online communicatie met onze doel- en gebruikersgroepen. Je draagt zo bij aan de versterking van ons imago en reputatie en daarmee aan het realiseren van onze missiedoelen meer genezing, minder kanker en een betere kwaliteit van leven. Een mooi gevolg van jouw professionele inzet als Coördinator Online voor KWF Kankerbestrijding.

Jouw doel als Coördinator Online
De merk- en corporate communicatiestrategie vertaal je naar de kaders voor online voor de organisatie voor de ontwikkeling en uitwerking van goede content. Kwalitatief goede content is voor jou onmisbaar binnen een actuele, en volledige KWF webomgeving. Vanuit de kaders en analyse en evaluatie van statistische informatie heb je de verantwoordelijkheid de website door te ontwikkelen en verder te verbeteren voor optimale communicatie met en door de doel- en gebruikersgroepen. Jij stroomlijnt de benodigde acties voor de verbeteringen en hebt regelmatig overleg met alle betrokkenen intern en extern. De eindregie is bij jou in goede handen.

Vanuit je enthousiasme voor je vak ben je steeds op de hoogte van alle nieuwe mogelijkheden en trends. Je zorgt ervoor dat KWF aangesloten blijft bij alle passende online ontwikkelingen. In duidelijke voorstellen weet je de organisatie te overtuigen van de meerwaarde van de vernieuwingen en implementeer je deze na goedkeuring. Zo zorg je voor een sterke online positionering van KWF.

Jouw talenten
Onze nieuwe Coördinator Online is een gedreven professional op het gebied van online communicatie. Je communiceert helder, efficiënt en in correct Nederlands. Om deze functie tot een succes te maken, heb jij het volgende al verworven:
 • een relevant hbo- of wo-diploma (denk bijvoorbeeld aan marketing, communicatie, digitale communicatie, communicatiewetenschappen)
 • aanvullende digitale/online communicatieopleidingen
 • vijf tot zeven jaar ervaring met het ontwikkelen van een online aanpak vanuit een corporate communicatie strategie, het verder uitbreiden en verbeteren van (verschillende) websites voor diverse doelgroepen en gebruikers
 • ervaring met webstatistieken (als je Omniture kent, is dat een groot pluspunt)
 • ervaring met SEO, SEA en CMS

We zoeken een flexibele coördinator, die vasthoudt aan de te bereiken doelen en die tegelijk de verbinding aangaat en voor draagvlak zorgt.

Onze tegenprestatie
Als jij zoveel verantwoordelijkheid draagt, dan zetten we daar graag iets tegenover. Want deze uitdagende baan bij het grootste gezondheidsfonds van Nederland heeft veel te bieden. Wat dacht je van:
 • een salaris van maximaal € 3.329 - €4.507 per jaar bij 38 uur per week, afhankelijk van je opleiding en ervaring
 • goede ontwikkelmogelijkheden; ga jij het gesprek aan over wat je nodig hebt?
 • flexibele werktijden met veel zelfstandigheid
 • marktconforme reiskostenvergoeding
 • goede pensioenregeling en collectieve verzekeringen
 • een eerste overeenkomst voor 38 uur per week voor de duur van 1 jaar

Is KWF jouw werkgever?
Houd jij ervan om te werken binnen een ambitieuze organisatie waar iedereen elke dag vol enthousiasme het werk aanpakt? Een organisatie waar we gezondheid zo belangrijk vinden dat we allerlei activiteiten organiseren om al onze mensen te stimuleren in hun bewuste levensstijl. Ons kantoor vind je in Amsterdam, waar je een plek kunt uitzoeken op een van de ruime en lichte kantoorkamers. Wek jij met ons mee?

Ben jij die online professional die websites optimaliseert en daarmee ons imago versterkt? Solliciteer dan nu als Coördinator Online bij KWF Kankerbestrijding. Heb je nog vragen? Dan kun je terecht bij Ingrid Bosch, onze recruiter, via 020-5700520.

Ben je proactief? Laat het ons zien en solliciteer voor 26 mei aanstaande via het sollicitatieformulier.
Is het helemaal jouw functie? Overtuig ons dan met een sterk cv en authentieke inleiding van je brief. Snelheid loont, want als dé perfecte kandidaat zich aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we soms wat langer door.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: vacature Marcom Coördinator Amsterdam, Online Marketing & Communicatie Specialist, Marketeer, SEO, SEA, Social Media, Webanalist, Noord-Holland

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten