woensdag 20 mei 2015

Junior Controller bij Baarsma Wine Group Holding B.V.Baarsma Wine Group Holding (BWGH) is een wereldwijd opererende wijndistributeur van kwaliteitswijnen met een snel groeiend distributie- netwerk in alle sectoren van de wijnmarkt in NoordWest- Europa. Opgericht in Nederland, ongeveer 30 jaar geleden, heeft BWGH zich ontwikkeld tot een van de belangrijkste spelers in de Europese wijnmarkt met een omzet van bijna 300 miljoen euro. Door ruim 230 deskundige en enthousiaste medewerkers wordt er vanuit diverse internationale vestigingen dagelijks met veel passie gewerkt aan het fantastische product wijn. BWGH is jong, ondernemend en snel groeiend. Met een verfrissende filosofie en een vernieuwende aanpak streeft BWGH ernaar het verschil te maken in de competitieve wereld van de wijnen. Resultaatgerichtheid in combinatie met een informele cultuur kenmerken BWGH. BWGH kent een holdingstructuur met zelfstandig opererende business units.

Binnen Baarsma Wine Group Business to Consumer zijn wij op zoek naar een fulltime ambitieuze en enthousiaste

Junior Controller M/VJe stelt begrotingen, maand- en jaarcijfers en overige financiële rapportages op voor de business units. Tevens bereid je voor deze financiële rapportages de consolidatie voor. Het plannen en bewaken van de kasstromen is een belangrijk onderdeel van de functie. Je hebt dus een sterke affiniteit met geldstromen en verslaggeving.
Daarnaast initieer je verbeteringen in operationele- en financiële processen en fungeer je als sparringpartner voor lokale business unit managers. Je rapporteert aan de financieel directeur van Baarsma Wine Group Business to Consumer.

Wat vragen we?
Je beschikt over een HBO bedrijfseconomie of accountancy. Je hebt kennis van verslaggevingregels en kennis van en inzicht in de administratieve en bedrijfseconomische processen. Daarnaast beschik je over 2 tot 5 jaar werkervaring bij een accountantskantoor of in een vergelijkbare functie in een internationale omgeving. Je hebt ervaring met ERP systemen.
Je werkt gestructureerd, bent een teamplayer, ambitieus en hebt een sterk analytisch vermogen. De Engelse taal beheers je in woord en geschrift. Beheersing van de Duitse taal is een pré.

Wij bieden
Een uitdagende functie binnen een sterk groeiende internationaal opererende onderneming met een prachtig product! Een werkomgeving waarin persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd met ruimte voor doorgroeimogelijkheden. De beloning is marktconform.

De standplaats is Huizen maar je bezoekt met regelmaat de werkmaatschappijen.

Interesse?
Stuur je sollicitatie met je CV en motivatie via onze sollicitatiepagina t.a.v. Monique van de Grift, HR Adviseur. Heb je eerst nog vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen met Matthieu Bletgen, Financieel Directeur, tel.nr. 035-6261270 Wij laten je zo snel mogelijk weten of we nader met je willen kennismaken.

Kijk verder op onze website: www.baarsma.com!

Trefwoorden: Controller, Controlling, Finance, Financieel, Bedrijfseconomie, Accountancy, Accountant, ERP

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten