vrijdag 22 mei 2015

Junior Accountmanager Engeland en Ierland bij Kaemingk Season DecorationsKaemingk is Europees marktleider op het gebied van seizoen decoratie bestaande uit een innovatief assortiment artikelen voor kerst, voorjaar, Pasen en Home Deco. De collectie is gebaseerd op de nieuwste trends en wordt gepresenteerd in prachtig gedecoreerde showrooms in Nederland, België en Duitsland en op grote internationale vakbeurzen. Bij Kaemingk zijn ongeveer 300 mensen werkzaam en de omzet bedraagt ruim 160 miljoen euro per jaar. Met een breed assortiment van ruim 17.000 artikelen levert de logistieke organisatie aan meer dan 4.000 klanten in geheel Europa en de USA. Kaemingk is een snel groeiende, uiterst klantgerichte organisatie die volop in beweging is. Kaemingk biedt een omgeving waarbij ondernemingszin, innovatie, perfectionisme en enthousiasme voorop staan.

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijkaemingk.com.

Kaemingk op zoek naar een:

Junior Accountmanager Engeland en IerlandDe functie
Als junior accountmanager word je na een korte inwerktijd verantwoordelijk voor een portefeuille met klanten en ben je verantwoordelijk voor de verkoop van home decoratie producten aan onder andere: retailers, giftshops, tuincentra en bouwmarkten. Je verzorgt alle werkzaamheden: van offerte tot en met after sales. Daarnaast adviseer je jouw klanten en help je hen bij het uitbreiden en inkopen van het home decoratie assortiment voor de seizoenen ‘voorjaar’ en ‘kerst’. Je adviseert klanten, voert onderhandelingen over assortimenten, prijzen en condities en bewaakt gemaakte afspraken. Onderdeel van je functie is het bezoeken van internationale beurzen. Deze functie is uitermate geschikt voor startende enthousiaste commerciële potentials.

Je bent
  • Commercieel, ambitieus en proactief
  • In het bezit van een hbo-diploma (commercie/sales)
  • In staat om een constructieve samenwerking met relaties op te bouwen
  • Flexibel, stressbestendig, accuraat en je toont een grote mate van eigen initiatief en ambitie
  • Woonachtig op bereisbare afstand van Aalten

Kaemingk
Kaemingk biedt je een afwisselende functie in een professionele en internationaal georiënteerde organisatie. In de loop der jaren heeft Kaemingk bewezen succesvol te zijn in haar markten. Wij bieden jonge mensen volop kansen om succesvol te zijn op zijn of haar vakgebied. Flexibiliteit in werkzaamheden en werktijden zijn vanzelfsprekend om goed te kunnen functioneren bij Kaemingk.

Jouw capaciteiten en inzet worden beloond met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden met een winstdelingsregeling.

Ben je geïnteresseerd in deze functie, reageer dan via onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten