woensdag 13 mei 2015

Wijkverpleegkundige/zorgcoördinator bij Leger des Heils GoodwillcentraWijkverpleegkundige/zorgcoördinator


te Amsterdam


Jouw baan:
Ben jij die professional die het wijkgericht werken bij het Leger des Heils op de kaart wil zetten? Wij zijn op zoek naar een wijkverpleegkundige met niveau 5 (HBO-V) of in opleiding tot niveau 5.

Voor Leger des Heils Thuiszorg OGGZ in Amsterdam zoeken we een ondernemende wijkverpleegkundige om de thuiszorg te vernieuwen. Je krijgt de ruimte om het vak in de volle breedte uit te oefenen. Als wijkverpleegkundige in de wijk heb je de primaire taak de zorg in de eerste lijn te organiseren. Niet alleen de lichamelijke gezondheid van de cliënten in de wijk, maar ook hun psychische en sociaal maatschappelijk welbevinden heb je helder in beeld. Je kijkt verder dan je eerste indruk en zoekt naar de vraag achter de vraag.

Naast het verrichten van verpleegkundige handelingen heb je een signalerende en coördinerende rol. Je zoekt samenwerking met andere zorgaanbieders rondom de cliënt. Als een spin in het zorgweb verbind je hulpverleners met elkaar.

Jouw kwaliteiten:
Je beschikt over een afgeronde opleiding verpleegkundige niveau 5 of HBO-V en hebt affiniteit met de doelgroep van het Leger des Heils. Verpleegkundigen niveau 4 die de opleiding tot niveau 5 volgen, worden ook aangemoedigd te reageren. Je bent in staat zelfstandig te werken, je hebt doorzettingsvermogen en een ‘doeners’-mentaliteit en kan anticiperen op onverwachte situaties. Je bent een daadkrachtig persoon met naastenliefde en inlevingsvermogen. Als wijkverpleegkundige ben je in staat te zorg voor onze cliënten te coördineren. Je hebt een positief christelijke levensovertuiging en onderschrijft de doelstellingen van het Leger des Heils.

Korte bedrijfsinfo:
Het Leger des Heils is een christelijke organisatie en actief in meer dan 120 landen. Vanuit haar christelijke motivatie verleent het Leger materiële en immateriële hulp aan mensen “zonder helper”. Het Leger des Heils in Nederland is actief op het gebied van de maatschappelijke opvang, arbeidsre-integratie, reclassering, preventie en maatschappelijk herstel, verslavingszorg, kerkelijk werk en internationale ontwikkelingshulp. De 5.500 professionals en 900 vrijwilligers van het Leger des Heils staan per jaar klaar voor circa 55.000 mensen. Voor meer informatie over de organisatie: www.legerdesheils.nl.

Het team van Leger des Heils Thuiszorg OGGZ bestaat naast Verpleegkundigen en Verzorgenden uit Huishoudelijk Medewerkers en Thuisbegeleiders. De doelgroep bestaat uit cliënten uit de Openbare Geestelijke GezondheidsZorg (OGGZ) met problematiek op meerdere levensgebieden. Het werk is uitdagend en vraagt creativiteit. Er wordt veelal multi-disciplinair gewerkt. http://goodwillcentra.legerdesheils.nl/thuiszorg-verpleging-en-verzorging

Primaire arbeidsvoorwaarden:
Volgens CAO VVT Verpleegkundige niveau 5 schaal 50 max € 3328,31 (ex. vakantie toeslag + eindejaarsuitkering).

Secundaire arbeidsvoorwaarden:
Mogelijkheid tot deelname aan het MKS, opname pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Duur:
Aanstelling eerst voor de duur van 1 jaar.

Reageren:
We zien uw sollicitatie met motivatie en curriculum vitae graag tegemoet via onze sollicitatiepagina.
Conform het wervings- en selectiebeleid van de stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg hebben interne kandidaten voorrang.

Contactpersoon en informatie:
Mevr. Marjolein Meijer (Teamleidster), Annemarie Horvers (Teamleidster). Telefoonnummer: 020-4353232

Voor meer informatie zie onze website: http://goodwillcentra.legerdesheils.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten