woensdag 13 mei 2015

Linux System Engineer bij ISAAC Software Solutions BVLinux System Engineer (DevOps). Dit is je kans!


Een gedreven team met een passie voor innovatieve e-commerce oplossingen. Dat is ISAAC en we zijn op zoek naar nieuwe collega's in de functie van Linux System Engineer (DevOps) (m/v). Wil jij werken voor klanten zoals Winkelstraat.nl, Baderie, Nedac Sorbo of Miele? Solliciteer nu!


ISAAC heeft een vacature voor een

Linux System Engineer


(DevOps)


Wie zoeken we?
We zoeken een enthousiaste vakman of -vrouw. Je bent gedreven, voelt je betrokken en je hebt een gezonde interesse in vooruitstrevende internettechnieken. Om deze interesse te stimuleren mag je 10% van je werktijd besteden aan studie. Bij ISAAC werk je samen met ervaren collega’s. Ze zijn ronduit gek van het vak, net zoals jij. Jouw uitdaging?
ISAAC is op zoek naar uitbreiding van haar infrastructuurteam. Voor het inrichten en management van onze serveromgevingen, grotendeels gebaseerd op Debian, zoeken we een enthousiaste en zorgvuldige beheerder, die samen met onze Infrastructure Architect annex senior Linux-beheerder en onze Windows-beheerder onze systemen betrouwbaar en deskundig kan beheren. ISAAC is een technische club, zeer actief voor klanten met complexe omgevingen die wij beheren. Het Infra-team werkt hierbij in een “DevOps”-setting nauw samen met onze Java en PHP-architecten en -ontwikkelaars. Het doel is altijd helder: performance, structuur, betrouwbaarheid. Continuous Integration en time-to-market zijn eveneens sleutelwoorden. ISAAC maakt bij voorkeur gebruik van Linux en andere open source software. Bij onze hosting spelen virtualisatie, automation en monitoring een grote rol. We gebruiken daarbij o.a. Puppet en Nagios/Icinga. We hebben een eigen private cloud omgeving op basis van oVirt/RHEV, maar gebruiken voor onze klanten ook andere platformen als public cloud services, CDN’s en soms dedicated hardware oplossingen als HSM’s.

Onze verlangens op een rijtje:
 • Een nauwkeurig werkende beheerder met oog voor structuur en systematiek.
 • Goede kennis en ervaring van IP-netwerken en protocollen (DNS, HTTP, SMTP, LDAP, etc.).
 • Goede kennis en ervaring met Linux, open source databases, webservers, SSL, etc.
 • Goede kennis en ervaring van/met internet security in de breedste zin.
 • Een teamplayer die ons infrastructuurteam en de ISAAC Servicedesk op beheervlak goed kan ondersteunen.
 • Een beheerder die ook zijn weg kent op Windows servers, aangezien een deel van onze klanten daar (nog) gebruik van maakt.
 • Iemand die mee wil en kan draaien in ons stand-by team met telefonische 24/7 opvolging van monitoring meldingen (uiteraard tegen vergoeding).
 • Een gezonde drive om zaken te automatiseren om zo “dom werk” weg te werken en je functie zo steeds interessanter te maken.
 • Een beheerder met hbo of mbo+ werk- en denkniveau.
 • Iemand die software en servermonitoring en directe controle over zijn of haar serveromgevingen belangrijk vindt; verantwoordelijkheidsgevoel speelt hier ook een belangrijke rol bij.
 • Het gaat om een fulltime dienstverband (40 uur per week). In overleg zijn kleine variaties hierop bespreekbaar.

Voor wat, hoort wat:
 • Een moderne werkomgeving waarin we samen gaan voor het ontwerpen, implementeren en draaiende houden van complexe internetprojecten voor onze klanten. De inbreng van iedereen is daarbij belangrijk!
 • Een leuk en open team dat ook oog heeft voor zaken die niet direct met het werk te maken hebben.
 • Een serieuze focus op kwalitatief hoogwaardige infra, en de mogelijkheid om zaken over te dragen aan anderen.
 • Mogelijkheden om 10% van je tijd te besteden aan studie en certificeringen, betaald door ISAAC.
 • Goede set met secundaire arbeidsvoorwaarden, en een mentaliteit waarbij flexibiliteit, ook richting de werknemer, belangrijk is.
 • Regelmatige kennisdelingssessies en bezoeken aan beurzen, conferenties en workshops.

Je salaris bepalen we op basis van kennis, ervaring en de zwaarte van je functie. Ook biedt ISAAC je aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan: collectieve zorgverzekering, pensioenregeling (50% werkgever-50% werknemer), studieregeling, flexibele werktijden en fruit op het werk. Geniet van 27 dagen vakantie bij een volledig dienstverband.

Goed gevoel?
Laat dan je curriculum vitae inclusief motivatiebrief t.a.v. Caroline Frankfort achter op onze sollicitatiepagina. In een gesprek kijken we of ISAAC bij je past en andersom. Wil je meer informatie? Dan kun je haar ook bellen op nummer 040-2908979. Je kunt ook kijken op onze website www.isaac.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!


Trefwoorden: Linux, Engineering, Engineer, DevOps, IT, ICT, vacatures Eindhoven

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten