dinsdag 12 mei 2015

Netwerk / Systeembeheerder (m/v) bij Revalidatiecentrum De HoogstraatDe afdeling Informatisering en Automatisering (I&A) bestaat uit een team van negen medewerkers en staat garant voor hoogwaardige ICT ondersteuning t.b.v. medewerkers en revalidanten van De Hoogstraat. De IT infrastructuur en middelen dragen er aan bij dat de patiëntenzorg en bedrijfsprocessen efficiënt uitgevoerd kunnen worden.

We zijn per direct op zoek naar een ervaren en zelfstandige beheerder die zowel autonoom als teamspeler kan zijn, in de functie van:

Netwerk / Systeembeheerder (m/v)

16 tot 36 uur – werktijden in overleg


De baan
In deze dynamische baan onderhoud en bewaak je samen met collega’s en externe partners de gehele infrastructuur. De werkzaamheden zijn zeer divers: de focus binnen de functie ligt op het optimaliseren, uitbreiden en onderhouden van het netwerk en aanverwante onderdelen zoals Wifi, in-/externe verbindingen, internet, firewall en diverse security zaken. Tevens draag je bij aan de helpdesk en denk je pro-actief mee met het management en hoofd afdeling I&A over nieuw beleid en innovaties in de rol van senior technisch adviseur.

Er zijn meerdere uitdagende projecten gaande, waaronder de verhuizing medio augustus 2015 naar een compleet gerenoveerd gebouw met een geheel nieuwe infrastructuur. Tevens zijn we bezig met herziening van het applicatie- en desktop management en onderzoeken we cloud-concepten voor backup en storage. We streven er naar om projecten uit te voeren met gebruik van de meest moderne technieken. Je neemt hierin de rol van technisch uitvoerend projectleider en fungeert als technisch sparringpartner en contactpersoon voor gespecialiseerde externe partijen. Daarbij zit je zelf ook dagelijks aan de knoppen van de primaire systemen.

De omgeving
De Hoogstraat heeft een eigen, zeer moderne redundante in-house infrastructuur met honderden werkplekken, verdeeld over drie vestigingen en tientallen fysieke en virtuele servers. Hierbij wordt gebruik gemaakt van o.a. de nieuwste VMware producten (Vsphere, Horizon), Netapp SAN cluster, HP Procurve, Commvault en Fortinet oplossingen, Wifi en VOIP. Vanwege de verhuizing is er een compleet nieuw netwerk in aanbouw inclusief grootschalig wifi. Jij zult bij al deze projecten direct een zeer actieve rol krijgen.

De kandidaat
Je functioneert zelfstandig op HBO niveau door opleiding en/of ervaring. Vanuit je ervaring én omdat je vanzelfsprekend je kennis op peil houdt, ben je in staat om nieuwe technieken in te zetten om de omgeving zo efficiënt mogelijk te laten functioneren. Je denkt mee over uitbreiding/vervanging van de infrastructuur en lost samen met twee collega’s als 2e lijn helpdesk voorkomende problemen op. Hiervoor kom je gevraagd en ongevraagd met verbetervoorstellen.

Je hebt minimaal 3 jaar recente praktische werkervaring met beheer van een professionele (omvangrijke) netwerk infrastructuur, waardoor je aantoonbaar veel kennis hebt met Vlan’s, security, routering en bijvoorbeeld spanning tree principes. Bij voorkeur heb je ook gevorderde kennis van Windows server (MCSE) en VMware Vsphere/Horizon. Kennis van Oracle/MSSQL databases is een pré, alsmede ervaring met beheer van Linux servers en backoffice producten van Microsoft (AD, IIS, WDS).

Je beschikt over analytisch denkvermogen, werkt oplossingsgericht en bent vertrouwd met een beheers- en projectmatige aanpak. Je voelt je thuis in een informele professionele non-profit organisatie. Je bent servicegericht, communicatief, enthousiast en neemt initiatief. Samenwerken, luisteren, verantwoordelijkheidsgevoel en je kunnen inleven in anderen zijn belangrijke eigenschappen, kennisoverdracht aan (junior) medewerkers is voor jou vanzelfsprekend.

Ons aanbod
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO ziekenhuizen. Het salaris is maximaal € 3.313,- (FWG 50) bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. Verder bestaat ons arbeidsvoorwaardenpakket uit een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden tot gebruik van sportfaciliteiten. Werktijden zijn bespreekbaar en flexibel, thuiswerken is in overleg mogelijk. Er zijn mogelijkheden tot vergoeding van opleiding en studie.

Interesse?
Ben je enthousiast en wil je meer informatie of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Mark Nuijten, hoofd afdeling I&A, per e-mail: sollicitatie@dehoogstraat.nl.

Je kunt schriftelijk reageren door vóór maandag 8 juni a.s. je sollicitatiebrief met motivatie en CV te mailen via onze sollicitatiepagina, onder vermelding van vacaturenummer 15.030.

Reacties door werving- selectie- en bemiddelingsbureaus worden NIET op prijs gesteld.
0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten