dinsdag 12 mei 2015

Docent Technische Bedrijfskunde bij NHL HogeschoolBij NHL Hogeschool krijgen studenten de kans om hun talenten optimaal te ontwikkelen. In een uitdagende leeromgeving geven zij zelf richting aan hun studie en professionele groei. De docenten begeleiden en inspireren hen daarbij. De NHL Hogeschool heeft sterke banden met bedrijven en instellingen in de regio. NHL stimuleert de ontwikkeling van nieuwe kennis en participeren in innovatieve projecten. De NHL Hogeschool participeert met de twee andere Friese hogescholen en de gemeente Leeuwarden in de Kenniscampus. Hier wordt een ontmoetingsplaats gecreëerd waar kennis samenkomt en nieuwe verbindingen worden gelegd met het bedrijfsleven. Op ambitieuze wijze zorgt de NHL Hogeschool voor kennis die werkt!

Docent Technische Bedrijfskunde


Inspirerende, verbindende kerndocent TBK. (0,6 - 1,0) van de normbetrekking


De opleiding Technische Bedrijfskunde (TBK), verzorgt met een klein team docenten voor ongeveer 200 studenten de HBO bachelor of Engineering opleidingen Technische Bedrijfskunde voor voltijd en de deeltijd studie. De opleiding Technische Bedrijfskunde kenmerkt zich door een brede oriëntatie op de vakgebieden binnen de technische bedrijfskunde zoals product- en procestechnologie, productiemanagement, operationsmanagement, procesmanagement, bedrijfskunde, veranderkunde en ICT.

Functieprofiel
  • Je hebt een relevante WO opleiding passend bij het vakgebied Technische Bedrijfskunde
  • Je hebt specifieke kennis en ervaring van ofwel het technische domein of het bedrijfseconomische domein binnen TBK werkveld
  • Je hebt kennis en (onderzoek)ervaring met betrekking tot het vakgebied
  • Je hebt een aantal jaren relevante werkervaring en onderwijservaring is een pré
  • Je beschikt over didactische vaardigheden of bent bereid je op dat vlak te bekwamen
  • Je bent gericht op resultaten, samenwerken,innovatie en weet mensen te inspireren
  • Je bent bij voorkeur 0,6 tot 1,0 inzetbaar, maar ook bij beschikbaarheid vanaf 0,2 graag reageren. Er is altijd interesse in unieke expertise binnen het TBK vakgebied.

Functie-eisen
Tijdens de opleiding ontwikkelt de student zich tot individuele professional. Jouw rol als docent is de studenten te begeleiden tijdens deze ontwikkeling. het onderwijs bestaat uit het geven van instructies,cursussen en het begeleiden van projecten. Daarnaast begeleid je studenten tijdens hun stage, afstuderen en het doen van praktijkgericht onderzoek. het onderhouden en ontwikkelen van onderwijsprogramma's behoort ook tot je taken. Verder wordt een bijdrage van je verwacht in het uitvoeren van projecten, contractactiviteiten en onderzoek voor het werkveld.

Aanbod
het salaris bedraagt, afhankelijk van leeftijd en ervaring, maximaal 4.365,16 (schaal 11 CAO HBO) of schaal 12 ( 4.964,68 ) bruto per maand bij een volledige betrekking, exclusief 8% vakantie-toeslag en een einde jaaruitkering van 8,3%. Inschaling is afhankelijk van de mate van inzetbaarheid in combinatie met het takenpakket. het contract is in eerste instantie voor de duur van 1 jaar.

Interesse?
Nadere informatie kan worden verkregen bij Bart Boerema van TIB &Partners 06-53149041. We verzoeken je om te reageren via onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten