dinsdag 12 mei 2015

Technisch Applicatiebeheerder bij Ahoy RotterdamHello you! Ben je klaar voor een nieuwe ervaring?Jaarlijks verwelkomt Ahoy Rotterdam circa 1,5 miljoen bezoekers. Ahoy is hét podium voor business, communicatie en entertainment. Wij geloven dat elke positieve ervaring, groot en klein, je leven verrijkt. Alles bij Ahoy beschouwen wij als een podium waarop we positieve ervaringen kunnen delen. Zie jij jezelf werken in een organisatie die nooit stilstaat en via vele evenementen zowel bezoekers, organisatoren als exposanten verrijkt? Dan zijn we mogelijk op zoek naar jou!

De afdeling ICT van Ahoy Rotterdam op zoek naar een kandidaat voor de functie van:


Technisch Applicatiebeheerder m/v

(32 - 40 uur)


Jouw taken
In Ahoy is elke dag iets te beleven! Ahoy wil bezoekers verrijken met bijzondere ervaringen. Ook willen wij dat iedereen zich hier welkom voelt. Daarom ben jij heel belangrijk voor Ahoy.

Als technisch applicatiebeheerder ben jij degene die de technische instandhouding verzorgt van verschillende applicaties en informatiesystemen. Je bent de schakel tussen de business en ICT en je houdt je bezig met het beheren, migreren en bewaken van de applicaties en databases. Verder ben je het technisch aanspreekpunt voor eindgebruikers en key-users, waarbij je ondersteuning biedt bij het oplossen van incidenten, het bewaken van de performance en het installeren van nieuwe software releases. Je hebt naast de technische taken tevens een sturende rol in applicatie projecten die door jezelf of door externe partijen worden uitgevoerd.

Jouw profiel
Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur aangevuld met een aantal ICT certificeringen. Daarnaast heb je minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Tevens heb je kennis van Chrystal Reports, Windows server, MS SQL en beheers je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift.

Ervaring met projectmatig werken is een pré, anderzijds kun je ook goed zelfstandig werken. Je blijft zaken overzien in drukke periodes en je kunt goed plannen, organiseren en prioriteiten stellen. Vanzelfsprekend ben je accuraat en volhardend in je werk. Je houdt er van ondersteuning te bieden, adviezen te geven en te zoeken naar oplossingen. Je toont hierin initiatief en je doet dit alles vanuit een klant- en servicegerichte instelling. Voor deze functie is het belangrijk je naast de technische ICT kennis en ervaring beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Ons aanbod
We bieden je een marktconform salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring. Je komt te werken binnen een professioneel afdelingsteam, een dynamische no-nonsense werkomgeving waar volop ruimte is voor eigen initiatieven en persoonlijke ontwikkeling.

Wil je niet alleen ervaring opdoen, maar ook een ervaring rijker worden? Stuur dan je sollicitatiebrief met cv uiterlijk 12 juni 2015 via het sollicitatieformulier, t.a.v. Barbara Hendrikx-Brouwers, HR Adviseur. Voor meer informatie over Ahoy bezoek je onze website www.ahoy.nl. Volg ons daarnaast via www.twitter.com/vacaturesahoy.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: vacature Applicatiebeheerder Rotterdam, Application Engineer, ICT Professional, Technisch Applicatiebeheer, Systeembeheerder, IT, Zuid-Holland
0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten