woensdag 13 mei 2015

Supply Chain Engineer bij De BanketgroepDe Banketgroep bundelt authentiek Nederlandse producten met een sterke positie in de thuismarkt en met veelbelovende kansen in de export markten. Hoogste kwaliteit, leverbetrouwbaarheid, scherpe prijs/kwaliteit verhouding en innovatieve producten zorgen samen voor meerwaarde voor retailers, out of home klanten en coproductie.

Van origine bestaat de Banketgroep uit drie bedrijven die zich gespecialiseerd hebben in een eigen productgroep. Het betreft hier de volgende productgroepen:
 • Stroopwafels, stroopkoeken, Buijs zoenen, gechocolateerde wafels en mini stroopwafels.
 • Cake, seizoensproducten (gevulde speculaas, amandelletters en –staven) boterkoek en gevulde koek.
 • Verse eierwafels

De Banketgroep (www.banketgroep.com) heeft naast de betreffende hoofdvestiging in Tilburg, zes bakkerijen verspreid over Nederland: in Moordrecht, Bunschoten, Nuth, Ouderkerk, Oudgastel en Tilburg. Op het hoofdkantoor van de Banketgroep, is naast de Directie, de verkoopafdelingen voor Nederland en Export, de afdelingen Supply Chain, F&A, Inkoop en HR gevestigd.

Voor onze centrale vestiging in Tilburg zoeken wij een gedreven en enthousiaste

Supply Chain Engineer

M/V - 40 uur per weekDoel van de functie:
Het ontwikkelen, implementeren en uitvoeren van Supply Chain-processen voor het beheer van onze voorraad, levering en beschikbaarheid van producten, om onze Service Level prestaties te verbeteren en optimaal te voldoen aan de behoeften van onze klanten, terwijl tegelijkertijd de logistieke kosten onder controle blijven.

In deze functie ben je onder andere verantwoordelijk voor:
 • Het optimaal onderhouden en faciliteren van het totale forecasting proces. Dit leidt tot een betrouwbare (lange termijn) forecast die ons in staat stelt een productie planning te maken die resulteert in een optimale customer service, tegen de laagst mogelijke kosten;
 • In samenwerking met onze logistieke dienstverleners opstellen en optimaliseren van logistieke processen t.a.v. opslag, distributie en de bijhorende kostenbeheersing;
 • Analyseren van bestaande logistieke processen en het initiëren van verbetervoorstellen die gericht zijn op een verbetering van Service Level en/of verlaging van logistiek kosten;
 • Organiseren, begeleiden en implementeren van logistieke verbeterprojecten;
 • Het opstellen van werkinstructies / procedures t.b.v. geïmplementeerde logistieke processen;
 • Opstellen en analyseren van KPI’s en managementinformatie;
Je rapporteert rechtstreeks aan de Supply Chain Manager.

Functie-eisen
We zijn op zoek naar een kandidaat die analytisch sterk is en de volledige keten van de forecast tot en met het verzenden van het gereed product kan overzien en stroomlijnen. Een stressbestendig persoon die stevig in zijn schoenen staat, het overzicht weet te houden en actief meedenkt aan verdere optimalisering en professionalisering van onze organisatie.

 • Afgeronde HBO/WO opleiding;
 • Beschikt over een uitstekend ontwikkelt analytisch vermogen;
 • Minimaal enkele, aantoonbare jaren werkervaring, bij voorkeur in een logistieke / supply chain rol, binnen een industriële en dynamische omgeving binnen de food industrie;
 • Integrale denker: meerdere belangen kunnen overzien en bijdrage leveren aan en goede samenwerking binnen en buiten het team;
 • Sterk in herstructurering van processen;
 • In staat zijn samen te werken met alle geledingen van het bedrijf;
 • Je bent ondernemend en meedenkend en beweegt mee met de groei van de organisatie;
 • Ervaren in MS Office en bij voorkeur ook ervaring met planning-, rapportage- en forecast-systemen.

Alleen kandidaten die voldoen aan bovenstaand profiel worden uitgenodigd om te solliciteren.

De Banketgroep biedt:
Wij bieden een uitdagende fulltime functie in een informele groeiende organisatie en een marktconform salaris met dito secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Wil je reageren op de vacature van Supply Chain Engineer, mail dan je CV met een duidelijke motivatie naar Nicolien Weijtmans, HR Adviseur, via onze sollicitatiepagina.

Heb je vragen over deze functie, neem dan contact op met Wilbert van Bergen – Supply Chain Manager - via telefoon nummer 013-594 6485.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten